Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso 750cb Ultegra mı yoksa specialized venge expert M2 mi

Scudo
Bence c şıkkı
Daha mantikli

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tabii keyif sizin, para sizin, ama haftada 6-7 saat surmek icin o paralar verlmez.

İnsan bisikletini doğru tarz seçer, sevdiği bisikleti alırsa şevk gelir. Hangisini daha çok sevdiyseniz onu alın bence. İnternetten almayın gidin deneyin, renklerini görün, hangisi gönlünüze taht kurarsa onu alın. Alacağınnız bisikletin garantisi olmalı. Üzerine binip doğru size'ı bulmalısınız. Bazı markaların kadro sizeları farklı olabiliyor. Sizin için doğru size'a odaklanın yoksa ağrılar oluşabilir, bisikletten soğutur.

Hocam aiz bence daha arastirin.

Biri aero biri light weight kategorisinde iki bisiklet bunlar.

Venge daha agresif bir oturma pozisyonu ve daha sert bir sürüş sunar. Siz hangi güzergahta kimle, ne sıklıkta kullanacaginizi bilmeden bisiklet almayin.

Tek basiniza mi? , egimlerde mi? Sahilde mi?

Henüz bilmiyorsaniz o zaman endurance bir kadro alin gic değilse mtb'den geçerken rahat edin. Venge ile beliniz agriyabilir.

Defy advanced, rubuaix, synapse gibi karbon bir bisikletin 105 setli hali sizi fazlasiyla tatmin edecektir. 6000 civarina da cok kaliteli bir bisikletiniz olmuş olur.

Yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim 2015 Specialized Tarmac comp mavi beyaz aldım Umarım beklentilerimi karşılar.

• Beğen
Tepkiler: Ozan k.
Hayıtlı olsun. Milletin çenesini yordun ama iyi makine yapmışsın :-D

Hak verici aparat almalısınız yanına, olmuyormuş yoksa :) Bisiklet üstündeyken ''ya Hakkk'' diyerekten sizi taciz eden araçlara ok sıyırmanız da gerekiyor yoksa almayın Specialized kabul etmiyoruz :hhhhhh:

Çene yormak değil bilgi almak, danışmak diyelim. Specialized markasına yönelince venge nin benim için gereksiz, tarmac ın daha mantıklı olduğunu düşündük. Yorum yapan herkese tekrar çok teşekkürler

Yollar için ben daha önce at arabasına biniyormuşum :)

• Beğen
Tepkiler: Erhan81
@Erayyyy
Guzel tercih hayirli olsun.Gunluk kullanima daha uygun,ayni zamanda her guzergahta kullanilabilecek tirmanis zevki yuksek bir model.Hakki neyse kimse artik kasada zaten oduyoruz hakkiyi.

• Beğen
Tepkiler: Erayyyy
Forum weekend warrior dolmuş :)

• Beğen
Tepkiler: Erhan81
Hocam Antalya diyorsunuz iyi ki Specialized i almışssınız iletişim de kalalım bende mosso 750 cb var görüşürüz tura çıkarız olmadı :)

• Beğen
Tepkiler: Erayyyy
Memnuniyetle Murat Bey. Aldıktan sonra lastiğim iki kere patladı. Ya daha önce MTB kullandığım icin yol bisikletini az da olsa sürdüğüm toprak yollardan kaynaklandı ya da specialized Tarmac ın orjinal halinde olan dış ve iç lastiğinde sorun var. Bu konuda önerebileceğiniz lastik markaları var mı ? Bu arada 70 km / gün lük performanslara ulaşmak da çok güzel. Yol bisikleti için boşuna beklemişim.

Mosso ve Specialized...

Biri yol bisikletini yeni tanımış biri uzun yıllardır bu sektörde.
Biri ucuz biri pahalı.
Birinin donanımı daha üst biri parasına yakışmayan şekilde donanımlar koyuyor.
Birinin marka imajı şu anda yok,birinin Kaf dağında.

Bakın, eğer ben psikolojik olarak baskıyı yenebilseydim ( ki ben yenemem ) düşünmeden Mosso alırım. Ama Venge modelini düşünmem açıkçası KTM Revelator serisinden bisiklet bakardım yada bir Canyon düşünebilirdim.

• Beğen
Tepkiler: k3mal ve Erayyyy
Bu paraya bu bisiklet değerlendirilebilir mi acaba?

(link)

Geri