ysf.ozt
Üye
- Tepki
- 12
- İsim
- Yusuf ÖZTÜRK
- Bisiklet
- Merida
Öncelikle herkese iyi günler diliyorum.
Bu model hakkındaki tüm konuları okudum ama tatmin edici bir fikir elde edemedim. Merida crossway 300 almayı düşünürken bu modeli gördüm. Göbekler frenler dahil tamamen deore set kullanması çok hoşuma gitti. Ama fiyatı olması gerektiğinden az gibi geldi.
Bugün görüştüğüm bisiklet bayisi bana ömür boyu garantisi olduğunu söyledi. Sonra ümit bisikleti aradım ve 2 yıl garantili olduğunu söyledi bana. Buda kafamı karıştırdı açıkcası.
Benim için bisikletin kadrosu çok önemli uzun yıllar kullanmak istiyorum. Kadro hakkındaki yorumlarınız nelerdir acaba ? Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ediyorum.
KADRO 770TB3-7005 TRIPLE BUTTED ALLOY
MAŞA SUNTOUR SF-13-NRX-D-DS-RL
AYNAKOL SHIMANO DEORE FC-T611-L
RUBLE SHIMANO CS-HG500
VİTES KOLU SHIMANO SL-M610 3X10
ARKA ATTIRICI SHIMANO DEORE RD-T610
ÖN ATTIRICI SHIMANO DEORE FD-T610
ZİNCİR SHIMANO CN-HG54
FREN SHIMANO DEORE BL-T615
ORTA GÖBEK SHIMANO BB-UN52
PEDAL HF893 ALLOY
HAZNE SJIMANO HB-M615 FH-M615
JANT STARRIMS J19DR
LASTİK CHAOYANG 700X32C
AĞIRLIK 13,30 kg
Buda sitesinin linki:
(link)
Bu model hakkındaki tüm konuları okudum ama tatmin edici bir fikir elde edemedim. Merida crossway 300 almayı düşünürken bu modeli gördüm. Göbekler frenler dahil tamamen deore set kullanması çok hoşuma gitti. Ama fiyatı olması gerektiğinden az gibi geldi.
Bugün görüştüğüm bisiklet bayisi bana ömür boyu garantisi olduğunu söyledi. Sonra ümit bisikleti aradım ve 2 yıl garantili olduğunu söyledi bana. Buda kafamı karıştırdı açıkcası.
Benim için bisikletin kadrosu çok önemli uzun yıllar kullanmak istiyorum. Kadro hakkındaki yorumlarınız nelerdir acaba ? Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ediyorum.
KADRO 770TB3-7005 TRIPLE BUTTED ALLOY
MAŞA SUNTOUR SF-13-NRX-D-DS-RL
AYNAKOL SHIMANO DEORE FC-T611-L
RUBLE SHIMANO CS-HG500
VİTES KOLU SHIMANO SL-M610 3X10
ARKA ATTIRICI SHIMANO DEORE RD-T610
ÖN ATTIRICI SHIMANO DEORE FD-T610
ZİNCİR SHIMANO CN-HG54
FREN SHIMANO DEORE BL-T615
ORTA GÖBEK SHIMANO BB-UN52
PEDAL HF893 ALLOY
HAZNE SJIMANO HB-M615 FH-M615