Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso 771 DMV fotolu izlenimlerim

bende iki hafta önce mosso 771 DMV modelini 950 Tlye aldım. yaklaşık bir haftadır işe gidip geliyorum. Hassas tartıda pedalları ve pompa ile ağırlığı 11,78 geldi. Kadro boyu bisikletin hiç bir yerinde yazmıyor ama ben 56cm olarak ölçtüm. Arkadaşımda trek Fx 7.3 var, onun lastik 32 olmasına rağmen aynı yokuş aşağı pedal çevirmeden aynı hızda gidiyoruz. Fiyatına göre en makul ve hafif olanın bu bisiklet olduğunu düşündüğüm için aldım. Bence rengide gayet hoş.

Scudo
şimdi kimsenin günahına girmeyeyim. ancak mavi gri beyaz tonlara hakim bir bisiklette siyah maşa değişik olmuş.
ben siyah maşalı olanı faceteki gruplarda görmüştüm ve sonradan takıldığını düşünmüştüm.
sonuçta bu bisikletler yurt dışından gelip burada monte oluyor. siyah beyaz ne denk geldiyse takıyorlar demekki. marka imajı ve kullanıcı beğenisi açısından kötü.

pompasız ağırlığı 11.5kg :) rakiplerine göre çok güzel avantaj. lastik ebadı 35C ye indirilerek dahada akıcılık sağlanabilir.

güle güle kullanalım. incelemem bir nebze yardımcı olduysa ne mutlu

iyi günler bende bir mosso almak aşamasındayım aklımda legarda 1427 var , alacağım bisikleti uzun tur ve şehir içinde kullanmayı planlıyorum, sizdeki modelde bagaj takmak için delikler mevcut mu bilgi verirseniz memnun olurum.

hem arkada hem ön maşada bagaj için delikler mevcut

hamit bey merhaba. sizin mosso'dan almak istiorum. samsun'da mosso bayisi yok. nasıl alabilirim? ayrıca memnuniyetiniz devam ediyor mu? carraro sportive 327 ve fuji absolute 2.1 de düşündüğüm bisikletler arasında. tabii fuji'yi bulmak da zor.

Ben memnunum,
Nasil bulursunuz bilmiyorum inanin.
Ancak 2015 donanimi dusuk sanki birde lastikler cin markasi olmus.

Butce varsa fuji alin. V frenli ve duz masali modeller isinizi fazlasiyla gorur.

maalesef bütçem kısıtlı. fuji veya mosso için 1200'lere ancak çıkabildim fakat ne fuji 2.1'i ne de mosso 771 dmv'yi bulabiliyorum. görünüşe göre 850 liraya carraro sportive 224 alacağım. ileride elim genişlerse iyi bir fuji veya trek alırım artık ne yapayım.

Yenileme isi okadar basit degil.
2ci el satis sıkinti olabiliyor.

Sizde 2ci ellere bakabilirsiniz.
Yada internetten alim yapin

2015te 771in adi degisti galiba.
Fujiyi netten bulabilirsiniz.
İzmirde kadans bisiklet var. Sahibi genc ve efendi arkadastir. Ve fuji bayisi.
Telefon ile bir gorus istersen

Geri