Scudo Sports

Mosso bisiklet kurulumunu kime yaptırmalıyım? (Yaşadığım Olay)

@Ömer Ş. Hocam evim Ümitköy- Çayyolu semtinde buralarda olsa benim için daha kolay olur...

Scudo
@mehmet aşkın

Merkeze yakın olsaydı seçenek çoktu.Batıkent ve Sincan'da iyi bisikletçiler varmış, şu konuda paylaşılmıştı,(link) ve (link).Belki işinize yarar.

• Beğen
Tepkiler: massaget
Emre bisiklet Harun usta mükemmel bir adamdır. Bir sekilde gidin muhakkak. Sincan gimsa nin arkasında Ağız ve diş sağlığı hastanesi var. Onun 20 metre ilerisinde. Derya sokak sanırım oranın adı. Yüzde 90 değil, yüzde 100 tesekkür edersiniz bana tanıştıktan sonra. Batı Ankara bisiklet grubunun da neredeyse tüm üyeleri Sincan demez hep oraya gider. Bildiğim kadariyla ümit bisiklet bayiliği de var

• Beğen
@Ahmet Faruk Eğit Ümit bisikletin listesinde görmedim. Face'de ki grubundan mesaj attım, kendisi ilgileniyor yani çalışan elamanı değil de kendi yapıyorsa güzel...

Ümit bisikleti aradım Batıkent'te duymadığım bir yer söyledi, ücretsiz kurulum yaparlar dedi, bilmiyorum nasıldır, nasıl yapar telefon edip soracağım...

Emre bisiklette de sorum 15 tl dedi forumdan olumlu yorumlar var burası hakkında...

Bakalım garanti sorun olmayacaksa 15 tl bir şey değil ama ilerde başka yerde kurdurdun diye garanti sorun olur mu diye düşünüyorum...

@mehmet aşkın

Hocam Emre bisiklete gidin, Adanalı Ahmet tavsiye etti diyin, iyi tanır beni, Ankaraya her gittiğimde yanına ugrarim. Hatta bu hafta sonu da gelecegim inşallah.

Kisiliginden, ustaligindan emin olmasam kimseyi bu kadar tavsiye etmem. Gidince sokak arası dükkan gibi gelecek, ama ustayi taniyip işinizi yaptirinca da cok memnun kalacaksınız. Iciniz rahat olsun

• Beğen
Arkadaşlar belki komik gelecek ama hala gidemedim bir yere, nereye gideceğim konusunda kararsızlığım devam ediyor, şu garanti olayı olmasa evime en yakın yer mantıklı geliyor ama, garanti olayını ne yapacağım...

Bisikletiniz hayırlı olsun, kurulum bu kadar büyütülecek bir olay değil de biz bu kadar basit bir iş için, görevi zaten bu olan insanlara rica minnet gittiğimiz için onlar olayı bu durumda getiriyorlar maalesef.

Ben en son eşimin bisikletini kurdum. Kutudan çıkarmamla bitiş süresi 2 saat 15 dakika sürdü çayımızı içerek dilediğimizce nasıl ayarlamak istiyorsak o şekilde itina ile ve titizlikle yaptık çokta güzel oldu. Bu arada sadece allen takımı ile yapılabilecek bir iş.

Bisiklet toplama değil ki bu iş. Elimizin altında internet var artık her konu da bilgi sağlayabiliyor insan.

• Beğen
@Kara Kartal Sağolun hocam, evet zor bir iş değil, fakat ben daha önce hiç yapmadım, zorlasam belki de yaparım da vites ayarı vs. anlamam. Asıl mesele garanti olayında, "kurulumu yetkili servis dışında yapılan bisikletler garanti dışı kalır yazıyor üstünde" bir belgeye yere kaşe basılıyormuş gerçi o denilen kupon da ben de yok. Yetkili servisi de görseniz küçücük derme çatma bir yer fotoğrafları. Dediğim gibi garanti olayı olmasa kendimde pek bilmediğim için hiç uğraşmam yakınlarda bir yere kurdururum...

Kardeş kusura bakma da çok pimpiriklisin. Ben Harun usta tavsiyemi de müsadenle geri alıyorum. Çünkü bu işten başım ağrıyacak gibi hissediyorum.

Kurulum dediğin 5-6 alyan ve pedallar için 14-15 anahtar. 15 dakikalık iş.

Neyse size kolay gelsin, Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah

@Ahmet Faruk Eğit

Hocam mesele pinpirikli olmak ya da olmamak değil, yazının, konunun tamamını okuduysanız başıma gelen olayı anlattım bu yüzden temkinli yaklaşıyorum, işini düzgün yapan biri ise tavsiye geri almaya ne gerek, işini doğru yapan biri ise kimin başı neden ağrısın onu da anlamadım? kurulumu garanti yüzünden orada yaptırır ya da yaptırmasam bile mutlaka o tarafa gitme durumum olacak ki tavsiye üzerine yanına uğrarım...

Zaten tek kendisi çalışıyormuş şimdi öğrendim...

merhabalar ben de aynı şekilde istanbuldan kutulu bi şekilde alıp (mosso) başka bi şehre götürücem herhangi bi ümit bayiisinde kurdurabilir miyim ücret talep ediyorlar mı ?

Geri