Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Cavalier 700 Tourney vs Triban 3

Arkadaşlar sizce triban 3 mü yoksa sedona 610 mu? İkinci el alacağım ve kararsız kaldım

Scudo
@olympos Kesinlikle sedona derdim ben.Gerek duruş gerek kozmetik oalrak olsun.Fiyat olarak birbirinin nerdeyse 2 katları adil bi yarış olmamış ama olsun :D

@Kensou
Triban 3ün 2. el fiyatı sıfır fiyatından 100-150 tl anca düşüyor. Sinir oldum, xrs40'ı da elemiştim ve sedona 610'u da ekledim seçeneklere :D

Arkadaşlar şehir bisikletinden yol bisikletine geçeceğim başlangıç olması ve maddiyat sebebinden mosso cavalier 700 almayı düşünüyorum. Bu bisiklet şehirlerarası gezmem için uygun mudur asıl alma sebebim şehirlerarası tur yapmak. Değerli yorumlarınızı esirgemeyin...

@Bisikletavcısı yol bisikletleri şehirlerarası turlar için çok uygun değildir. bagaj delikleri olmaz. aynakolları ikili olduğu için yokuşlarda zorlar. oturuş pozisyonu ağrılara sebep olabilir. tur için mosso legarda vb bisikletler daha uygun bence. yol bisikleti ile de yapılabilir tabiki ama dünya genelinde tercih edilen bir seçenek değildir.

@Bisikletavcısı Kardeşim hedefin sadece şehirlerarasi sele borusuna bagaj çantasi takarak gezmekse Gravel tarzi bisikletler gider.

Bu bisiklet yarış bisikleti ama 'ağırlıklı olarak' granfondolarima katilir sene içinde de arasira keyfim isterse çikarım diyorsan sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum sonuçta yapanlar var.

Sonuç olarak asıl istediğin gezmek mi yarışlara katılmak mı ona göre seç derim :
Agırlıkli gezi bazen yarış: Gravel
Agirlikli Granfondo bazen gezi : Yarış

MOSSO ümit biskletin bir alt markası:ytrya: Btwin ise daha çok yeni başlayana bisiklet yapan bir bisiklet ve bisiklet ekipmanı markası :islik: bir ümit kullanıcısı olarak ve ümitin geçmişini bilerek MOSSO alman daha mantıklı gibi geldi bana

@Bisikletavcısı sehirler arasi yolculuk dediginiz şey bir sehirden diger sehre, yani 100-200 km mi yoksa gunlerce surecek ve bisiklete kamp ekipmanlari yuklenilecek bir tur mu?
Eger ilk secenekse cavalier 700 uygundur, ikinci secenekse pek uygun degildir

@mmakif hocam genel amacım komşu şehirleri gezmek ve yol bisikleti düşünmemin sebebi hızlı olması ve zamandan kar düşünmem genel hatları ile durum bu

@Serkan Mıstınoğlu hocam ilk seçeneği düşünüyorum genel olarak ve daha yeni olduğum için uzun tur kaldırabilecek kapasitem olmadığını düşünüyorum.

@olympos merhaba sedona 610 da çok iyi ama hemen hemen aynı fiyata sedona 611 var full tiagra ve karbon maşa tasarım bence daha güzel bir tane ilan da buldum ben alacaktım fiyatta anlaşamadık isterseniz siz bakın fiyatta çok makul.

@olympos (link)

Şehirler arası uzun km için triban daha avantajlı olabilir. Çünkü üçlü aynakol ve konfor için karbon maşası var.

• Beğen
Tepkiler: makifir
Geri