Scudo Sports

Mosso hakkında sorular, cevaplar, öneriler ve tartışmalar.

Mosso Bitti mi ? : Az önce Bir kaç Bisiklet Firmasını arayıp mosso slalom m2 kadro var mı ? diye sordum . hepsindende gelen cevap bitti oldu. en son bi firmayı aradım ve aramızda geçen diyalog şöyle oldu :
Ben: Mosso slalom m2 kadro varmı elinizde ?
Firma : Ne Mossosu kardeşim mossomu kaldı mosso falan bitti . o bisanın çinden getirdiği bi markaydı . mosso falan yok . dedi bana Doğrumu Bittiği ??:S:mad:

Scudo
Biteceğini sanmıyorum belki aradığınız firma ithalatçıyla bir sorun yaşadığından böyle bir tepki vermiş olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Mösyö-balerin
Satıcı mosso kadroların tayvandan geldiğini de bilmiyor.Bitti demesi normal sanırım.yoksa ben mi yanlış biliyorum:)

:D:D:Dhaha komedi bi konuşma olmuş malesef 14 inç olarak bulunmuyo 16 inç olarak ender rastlanıyo oldukça sağlam dayanıklı bi kadro idi ama devamı gelmedi malesef ama ''MALİ'' die bi marka var markaya göre destak hattında mosso bölümüne konu açmıştım baka bilirsin yurt dışında satılıyo mali yazıo mosso yerine geri kalan bire bir aynısı desene varana kadar aynıdır;) bi bak derim.

arkadaslar mosso kadroları bisan getiriyordu. şuan bisan firması kapandığına göre bu kadroları başka biri getirmezse önümüzdeki yıllarda mosso kadroların türkiye ye geleceğini sanmıyorum

@HoPe

mahmutun kine yarum yapacaktın benimkine alıntı yapmışın sanırım neyse :D

Hayır aynı bilgiyi sende vermişsin :D mossolar bitmiş mali olarak satılıyo demiştim sende tekrarlayınca oyle yaptm :D

bende mavı modelı var ama kadro bırazcık farklı 670 minerva modeli normal alıminyum kadrolardan 7 kat daha ınceltılmıstır bu seri

bende MTB mozousa m9 hibrit karbon (arka çatal karbon) modeli var .....bisanın mosso bisikletlerinden ve muhteşem bir kullanım zevki ve kadro açısı var çok memnunum.............ikinci el almıştım ve kendime hala şu soruyu soruyorum..kadroyu bana satan arkadaş...bundan daha mükemmel hangi kadro için sattı diye..........

bendede mosso falcon var güzel kadroydu Türkiyeye gelmeyecek olması kötü olmuş falconlar oldukça hafiftide 1490 gram

merhabalar.aranızda yenıyım.bugun mosso falcon superlight kadrolu bısıkletımın aktarıcıya baglı olan yerı kulakcıgı kırıldı.ve sanırsam mossonun yedek parcası en azından turkıyede yok.aynı olculerde baska bı kulakcık takılması mumkun mu acaba? veya tornacıda falan yaptırmak mumkun mudur? ve nereden bulabılırım kulakcıgı eger varsa?

@mossoreyiz

Sedona kulakçıkları ile aynı olduğunu sanıyorum ben biraz araştırmakta fayda var. Piyasada bulabilirsin.

biraz geç oldu ama eğer hala bulamadıysan bisikletcilere bak. orjinal değil ama yan sanayi ürünü birçok kulakçık var. benimkide kırılmıştı. ortalama 20-30 tl arası noname alabilirsin. yaklaşık 2-3 aydır kullanıyorum ve sıkıntı çıkarmadı.

Bu kadroyu hiç duyan var mı nasıldır acaba?

New MOSSO 2670TB 1.8kg Black Aluminium MTB Frame
Weight: 1.6kg
Color: Black
Size: 26*16.5 inch
Material: 7005 Aluminium

bende mosso kulak var ama resmını bı cekerde koyarsan bakayım aynımı

arkadaşlar selam artık mosso türkiyede kadro olarak değil bisiklet olarak satılacak .Ümit bisiklet mosso bisiklet türkiye isim hakkını alıp bisikletleri yapmaya başlamış.Kadroları ithal edip fabrikasında montaj yapmış ve çok güzel modeller çıkmış ortaya...

• Beğen
Tepkiler: Enis AYKUŞ
Geri