Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Legarda 1521 MSM

Bombaları patlattım aliexpress'ten. :D
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link) Sarı Olan Col 4
(link) Siyah Sarı
(link)
(link) 2 adet
1 ay bekleyeceğim belki ama deyecek. Hepsi 90 Lira tuttu. :D

Scudo
@Orkovelis aynı listeyi bide Türkiye'den deneseydiniz ;)
Gerçekten ucuza geliyor yabancı sitelerden ya bende alacağım yakında bişiler.

• Beğen
Tepkiler: Orkovelis
@Orkovelis aynen öyle hocam nedir bu ülkemin hali bu arada ebay da çok uygun bilginize.

• Beğen
@Orkovelis hocam hayırlı olsun ama aldığınız bisiklet bilgisayarı için forumda başka bir paylaşımda görmüştüm dili tamamen çinceymiş. Bu konuyu araştırmışmıydınız sizde de aynısı çıkmasın.. 2.el ürünler bölümünde görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam

• Beğen
@Sulo0o Açıkçası dil kısmı aklıma gelmedi. Gerçi ürün hakkındaki geri bildirimleri okudum, Türkiye'den de alanlar çok ancak öyle bir sorun dile getiren olmamış. Eğer resimdeki ürünün aynısı gelecekse sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. :D

• Beğen
Tepkiler: Kubilay Koparan
@Sulo0o Sanırım aynısı. Fark etmez ama ya. Tsubasa oynamış nesiliz, onu da çözeriz.:D Fazla bir karışıklık görünmüyor zaten. Topu topu 4 özellik var ekrana. Alışırız ona da.:D

@Kubilay Koparan Hayırlı olsun Excel' iniz. Yaşınız genç, daha çok bisikletiniz olur. Kazâsız-belâsız keyifli keyifli sürüşler dilerim.

@HAKKANİYET

bu kalite ayırımını neye göre yaptın yani sen yıllardır bisiklet tasarımı üretimi mi yapıyorsundan böyle rahatlıkla bir şeyi iddaa edebiliyorsun,altında kullandığın salcano da taiwan dan gelen kadro muhtemelen o bile mosso dur.. bize net bilgi ver inanalım.. ve mosso nun çok çeşiti var alt modellerine bakarak kıyaslama yapman yanlış paraya göre herşey değişir..

Arkadaşlar, biliyorsunuz 3 gün evvel aldım bisikletimi. Çok da memnunum. Sol pedalı rahatlıkla çevirirken gıııırrrç diye bir ses geliyor, vitesi artırınca veyâ yokuşu çıkarken pedal ağırlaşınca ses kesiliyor. Gerçi çok mühim değil de, biraz önce ilk defâ bisikletin kadrosunu ayrıntılı olarak inceledim. Kadro yapılarını detay olarak bilmiyorum ama dikkatimi çeken bir eğim veyâ eğiklik var, normal mi yoksa değil mi bilemedim. Yerini anlatayım:
Rubleden seleye doğru çıkan ve aynakola doğru giden ince kadro borularının içe bakan (zincire bakan) kısımlarında inceden bir eğim var, görünür mü bilmiyorum; şöyle:

Dosyalar

• 4.jpg
    4.jpg
    46 KB · Okunma: 48
  • 5.jpg
    5.jpg
    108,1 KB · Okunma: 49
  • 6.jpg
    6.jpg
    135,3 KB · Okunma: 49
IMG_20150706_111243259.jpg IMG_20150706_111225219.jpg IMG_20150706_111146450.jpg N11 den aldığım aydınlatmalar geldi beklediğimden daha kaliteliye benziyorlar :)IMG_20150706_111225219.jpg

Geri