Scudo Sports

Mosso Legrada 1521?

M.Fatih

Daimi Üye
Tepki
356
İsim
M.Fatih
Bisiklet
Mosso
Merhaba arkadaşlar, yeni bir bisiklet almak istiyorum uzun zamandır da araştırma yapıyorum lakin araştırdıkça kafam daha da karıştı. Favorim Fuji ancak şimdilik bir yerlere park edip gideceğim bir bisiklete bu kadar çok para vermek istemiyorum. Araştırırken mosso legrada 1521 i buldum. ((link) Hem uygun hem güzel görünüyor fakat 1521'in bir MSM bir de MDM modeli var. Arasındaki farklar nelerdir? Bu bisikleti tavsiye eder misiniz? Son olarak kadro boyu ne almalıyım? ( Boyum: 166). Cevap ve farklı önerilerinizi bekliyorum? Değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Scudo
Bisiklet güzel başlangıç için iyi ee markada mosso tamam ama ben bu parayı vermem bisan xty5600 aynı fiyat full acera set markaya çok takılma derim bir tık üste çık donanım olarak kadro boyu içinde mutlaka mağazada üstüne binip karar ver teoriye çok takılma iyi günler.

1521 msm de amortisörlü maşa var. mdm de sabit maşa. Başka fark yok sanırım. Bende geçen hafta 1521 msm aldım. Dun ilk defa kullandım. Şimdilik memnunum.

@Heraklia @erciye Cevaplar için teşekkürler dostlar. Bi de sunu sormak istiyorum ben şehir tur bisikleti almak istiyorum bu bisiklet dağ olarak geçiyor ama dağ bisikletini andıran tek yanı kalın lastikleri bu lastikleri ince ile değiştirme imkanı var mıdır(mantı değiştirmeden)?

Merhaba arkadaşlar, yeni bir bisiklet almak istiyorum uzun zamandır da araştırma yapıyorum lakin araştırdıkça kafam daha da karıştı. Favorim Fuji ancak şimdilik bir yerlere park edip gideceğim bir bisiklete bu kadar çok para vermek istemiyorum. Araştırırken mosso legrada 1521 i buldum. ((link) Hem uygun hem güzel görünüyor fakat 1521'in bir MSM bir de MDM modeli var. Arasındaki farklar nelerdir? Bu bisikleti tavsiye eder misiniz? Son olarak kadro boyu ne almalıyım? ( Boyum: 166). Cevap ve farklı önerilerinizi bekliyorum? Değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Bisiklet hibrit olarak geçiyor.Dağ bisikleti değil.Üzerinde ince tekerlek var zaten.

Kadro, vites sistemi ve gidon MTB, lastikler kros türü. F/P Olarak iyi modellerden, sağlam ve hafif kadro her tür modifikasyona uygun.
Araziye çıkılmayacaksa MDM modeli iyi bir seçim olur, ama lastikler pek iyi değil değişmek lazım, ben 700x32 taktım, biraz daha hafifledi, bu fiyata gayet iyi.

Edirne de bayiden aldım. 670 TL 9 taksit.

Amortisörlü maşaya falan gerek yok. Boşa ağırlıktan başka bir şey değil. Fiyatı da gayet uygun. Mosso'yu seviyorum. Giriş seviyesinde yeterli ürünleri.

@alierkanimrek Aslında bende amortisör istemiyorum ama çoğunlukla şehirde binilecegi için amortisör de lazim olur mu acaba diye düşünüyorum açıkçası. Ayrıca amortisörlü modelde arka artırıcı altus diye biliyorum doğruysa

@Semih Aydınlıoğlu Aslında bende amortisör istemiyorum ama çoğunlukla şehirde binilecegi için amortisör de lazim olur mu acaba diye düşünüyorum açıkçası. Ayrıca amortisörlü modelde arka artırıcı altus diye biliyorum doğruysa

Şehirde binilecekse zaten neden lazım olsun? Aktarıcılara takılmayın. Atla deve değil nihayetinde.

@Semih Aydınlıoğlu Yaklaşık bir saat önce MSM amortisörlü olan dan sipariş ettim hocam. Bakalım ne olacak. Yorumun için teşekkürler.

@alierkanimrek Amortisörun kalitesini pek onemsemiyirim açıkçası önemli olan nokta şuydu düz maşa en baz versiyon aktarıcılara sahipken diğeri altus kullanmış ayrıca aradaki fiyat farkı da çok az hem kilitlenebilir masa olduğu için 900 gramin benim için pek önemi olmadığını düşündüm. Sonuçta yarışlara yada şehirler arası uzun yola cikmayacagim.

@crzypwrx Vitesti, amortisördü, şu bunu yazmış, bak bu böyle demiş... bunları okuyun bilgilenin ama çok takılmayın, bisiklet güzel hayırlı olsun keyfini çıkarmaya bakın. Zaten kullandıkça zamanla tecrübeniz tercihlerinizi belirer.

@alierkanimrek
Bu dusuncenize bastan sona katılıyorum hocam gerçekten çok takilmamali. Değerli yorumunuz için çok tesekkur ederim

bu mossoda termin problemi yaşıyorum.1.5aydır legarda 1521 hyd xl beklemekteyim hala gelmedi
ek olarakta yegenim için3 hafta once wildfire sparişi verdik o da daha gelmedi.böyle sıkıntısı olan oldu mu acaba

@Ender şeker
Ben yeriyle görüştüm adamlar var dedi 1521 için hatta whatsapp tan fotoğraflarını da yolladılar. Bugün kargoya vereceklerdi bakalım ne olacak.

Geri