Herkese merhaba
Bende Mosso Marine 26 katlanan aldım arabanın bagajında çok güzel oluyor. Normal şartlarda gayet iyi AMA iş yedek parçaya geldiğinde işler değişiyor. Mosso,yu ümit bisiklet getirip satıyor ve servisinide o yapıyor sorunlar burda başlıyor.
Ben bir ay önce bisikletle giderken arkadan araba çarptı ve başımdaki kask sayesinde hayatta kaldım ve bisiklette sele , lastikler ve orta katlanma mekanizması kırılmıştı hasar için Ümit bisiklet fabrikayla konuştum bana direk parça vermeyeceklerini bayiye bırakmamı istediler.( Onlardan istediğin orta katlanma mekanizması idi.) Atilla bisiklete bıraktım fabrikaya gitti ve geldi ama baktımki orta katlanma mekanizmasını tornada bir mil yapmışlar ve göndermişler. Servis müdürüne itiraz ettim ve orjinal parça istedim ama Adam anlamıyor en son pazarlama müdürüyle konuştum hala bize orjinal parça gelecek tabi artık telefona çıkmıyorlar hala uğraşıyorum. Resimleri yükleyeceğim ben ölümden dönmüşüm adam bana diyorki bisiklete bin birşey olmaz. Yaptığı parçada kilitlenme yok yay sistemi yok gevşediği an Allah'a emanetsin ve bunu tavsiye eden servis Müdürü artık taktir size kalmış.
Onun için dikkatli kullanın sakın yedek parçaya ihtiyacınız olmasın.