Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Marine

Scudo
@Ender şeker ben de ki 26 idi, 20 si nasıldır hiç bilmiyorum ama 26'sı fiyatına göre kaliteli özellikle kadrosu...

Mosso MArine 26'' Gece

Dosyalar

• IMG_20150524_000719.jpg
    IMG_20150524_000719.jpg
    131,3 KB · Okunma: 475
  • Beğen
Tepkiler: sportacus
@alterno1903

iyi akşamlar;

bisikletin katlanır ekipmanları konusunda yorumlarınız nelerdir?

@betmazer Katlanır mekanizması standard tchibodaki katlanır bisikletlerin mekanizmasının aynısı. Pedalları begenmedim değiştireceğim. Benim bu bisikletim 24 vites su anda. vites kolları ve ruble değişti 11-31 oldu. aynakol değişti. 48-38-28 oldu. Çamurluk bagaj vs. Mevcut halinden farklı bir bisiklet şu anki yapısı ile .

slm bende iki gün önce mosso marin 20 aldım ama tam vakit bulup inceleyemedim
en kısa zamanda icelemelerimi yapıp yorum ve resim ekleyeceğim
hayırlı forumlar arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: Yusufclp
selamlar mosso marine 26 jant boyu olanı alacağım yarın önerirmisiniz ve dezavantajı varmı yokmu belirtirmisiniz rica etsem

@kunteper Ben de vardı, sattım, fiyatına göre kaliteli, özellikle kadro çok iyi bence o fiyata alınır, 26 olmasının sadece dezavantaj değil avantajı da var, bir kaç ekleme ile iyi bir bisiklet yapabilirsiniz, forumda bir kaç donanımla çok iyi bisiklet haline getiren var...

749a buldum son ürünü yarın gidip probikedan alacağım kısmetse bi gaza geldim görünce :D çok teşekkürler değerli bilgiler için @elbruz arkadaşım.üzerine ekleyebileceğim aksesuarlar neler mesela bahsedermisin zahmet olmazsa.

@kunteper Ankara'dan 650 tl ye taksitle alabilirsiniz kargoda ücretsiz, aksesuar olarak çamurluk ve arka bagaj takabiliyorsunuz fotoğrafı bulabilirsem koyacağım burada bir arkadaş var o baya şey aldı...

@alterno1903 arkadaşımızın bisikleti,

IMG_20150524_000719.jpg

Merhaba arkadaslar su mososo marine 20 hakkinda bilgisii deneyimi olan hic yok mu acaba aklimda kron, bianchi, mosso ve matex bfold 500 vardi ama matexin o modeli kalmamis 400 ila 900tl arasi bakiyorum ama mecbur kalirsam 1500 tl de bakabilirim ama 2 tane alacagimdan mosso cok cazip geldi kron da iyi diyorlar ama alabilecegim bir yer bulamadim acaba bu konuda tavsiyesi olan veya mosso m. 20 jant bisiklet hakkinda bilgi ve tecrubesi olan var midir? simdiden tesekkurler..

@osmanercan1993 Geçenlerde Üsküdarda birinde gördüm. Arabada olduğumdan bişey soramadım. Yoksa durdurup sorardım bilgi amaçlı. Ama kullanan var demekki.

Evet haklisiniz saolun cok ilgilisiniz arkadaşlar

Geri