Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Marine

@Habbet hayırlı olsun, bence gerek yok iyi bir bisikletçiye götürün bir ayar yaptırın. Bendeki ses ve sürtme çok rahatsızlık verince bir salcano bayisine götürdüm halletti adam.

Scudo
@HabbetFrenler de nasıl bir sorun yaşıyorsunuz ?

Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@cenderme Arka fren hiç tutmuyor nerdeyse. Düşünün arka lastiği kitleyemiyor bile. Arka lastik kaymiyor. Ön iyi sayılır ama onda da ses var..

@okuyanadam Bizim bura ERZURUM bizim burada iş bilen bir bisikletçi yok inanın. Erzurum bayağı büyüdü gelişti ama insanımız bu hıza ayak uyduramadı. Hala 90 larin bilgileriyle iş görüyoruz. Bırakın bisikleti arabamda bile bir sürü şeyi internetten araştırıp öyle ustaya gidiyorum

@okuyanadam Ben bugün sağdan ve soldan 3 cm kestim benim hoşuma gitti. Arkadasta kron xc 500 var onun gidon boyu hoşuma gitmişti ölçtüm 62 cm idi. Bizimki 68-69 gibi birşey görünüyordu. Şimdi toplamda 6 cm kesmiş oldum bayağı iyi oldu bence. Ama uzun süredir kullanıyorsanız kesinlikle size çok kesmissiniz gibi gelebilir. Bence 2 cm kesin bir bakın sonra 1 cm daha kesersiniz..

• Beğen
Tepkiler: okuyanadam
@Habbet anladım haklısınız iş bilen bulmak zor.
Evet ben şüphede kaldım o yüzden 2 şer cm kestim şimdilik iyi hoşuma gitti kısalığı ama 1 er cm daha kesebilirim belki.

@Habbet hidroliği azalmış veya hava yapmıştır. Bisikletçiye götürün. İşi bilen yok dersen YouTube da videolarını izlemeni tavsiye ederim

@HabbetFreni ne kadar sıkıyorsun da yine de tutmuyor ?

@HabbetO zaman ufak bir ayar yapman gerekiyor. Yapamayacağına inanıyorsan en yakın bisikletçiye git [emoji6]

Bilgin ölü olsa bile diridir. Cahil ise diri olsa bile ölüdür.Bilgin ölse de yaşar; cahil ise yaşarken de ölüdür. Hz.Ali

@alterno1903
Hocam özür dileyerek sormak istiyorum. Normalde bizim ruble kaç aynakol kaçtı ki değiştirdiniz yada değiştirme gereği duydunuz?

@ttncu
Çamurlukları nereden aldınız? Kaça aldınız?

@ttncu plastik mi sac mı acaba ben bulamadim?
Yoksa şu mu hocam?
(link)

@ttncu (link) linkteki çamurluk değil mi? sipariş vereceğim kesin onayinizi alayım dedim..

@Habbet
Evet bu çamurluk ama arka taraftaki camurlugun o yuvarlak bolumu, kadorya gecen bolumu tam oturmuyor, orayi cikarmak zotunda kalimistim ve zamanla o bolum ciktigi icin camurluk düşmeye basladi ve en son 18 temmuzda ki istanbul da yasanan firtinada uctu gitti yani ona gore almanızı tavsiye ederim.

@ttncu Anladım çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için..

@Habbet uzerindeki aynakol 42/34/24 tü ruble 14-28 di. Ben 48/38/28 aynakol 11-32 ruble yapmıştım. Ince lastiklerede gecince Performans çok degismisti. 53/39 2 li aynakol 11-32 yada 11-34 9-10 vites sistemle ince kaliteli lastikle uçar bu bisiklet . (Satmasaydım böyle bir geliştirme yapardim. )

• Beğen
Tepkiler: ozi3501
Arkadaşlar merhaba,
Mosso MARiNE 20 V KATLANIR
Mosso MARİNE 20 2D KATLANIR
ürünler arasında ki fark nedir ?

Aradaki fiyat farkını vermeye gerek varmı sizce ?

Geri