Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Reborn 105

Tepki
88
İsim
Mücahit ÇİN
Bisiklet
Mosso
Bugün sonunda Mosso Reborn 105'üme kavuştum, şükürler olsun
Claris'ten 105'e
8'li sistemden 11'li sisteme
Alü'den karbon'a

Ciddi bir fark var tabi

Alü kadrodan karbona geçenlerden biriside ben oldum üstelik Türkiye'de ilk olarak Reborn'u ben aldım

Gelelim ekipmanlara:
Full 105 set kullanılmış,
Aynakol oranı 53-39
Ruble oranı 11-28
Jantlar Shimano RS11
Lastikler Maxxis Detanator 700x23c (silkworm)
Ritchey comp.

Kadro tasarımı ayrıca harika zaten, sele borusu ayarı kadronun üstünde gizlenmiş vaziyette.

Yazılar kabartma şekilde yazılmış, Mosso yazısı parlak siyah yapılmış mat siyahın üzerinde harika gözüküyor.

Herkese tavsiye ederim, ilk incelememdi, kusurumuz varsa affola..

#doğadakibisikleti #akabisiklet

Sizleri fotoğraflarla baş başa bırakıyorum, maşallah demeyi unutmayın

Dosyalar

• IMG_2923.JPG
    IMG_2923.JPG
    107,2 KB · Okunma: 1.216
  • IMG_2931.JPG
    IMG_2931.JPG
    143,3 KB · Okunma: 1.217
  • IMG_2936.JPG
    IMG_2936.JPG
    197,4 KB · Okunma: 1.348
  • IMG_2937.JPG
    IMG_2937.JPG
    140,7 KB · Okunma: 1.180
  • IMG_2938.JPG
    IMG_2938.JPG
    134,2 KB · Okunma: 1.140
  • IMG_2940.JPG
    IMG_2940.JPG
    117 KB · Okunma: 1.147
  • IMG_2958.JPG
    IMG_2958.JPG
    151,9 KB · Okunma: 1.178
  • IMG_3040.JPG
    IMG_3040.JPG
    213,6 KB · Okunma: 1.241
Scudo
Hocam hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: mucahitcin42
Hayırlı olsun hocam. Maşallah, tütütütü nazar değmesin :D. Güzel bisiklet. Allah kazasız belasız pedallamalar nasip etsin.

• Beğen
Mücahit Bey iyi günlerde kazasız belasız kullanın.

Görüyorum ki içinize sinmiş bence en önemlisi bu :)

Sn @mucahitcin42 bisikletiniz hayırlı olsun. Sevgili Allah kazasız, keyifli sürüşler nasip etsin.
Güzel günlerde keyifle kullanın. Esen kalın.

• Beğen
hayirli olsun. cok guzel kadro.masallah. 53/39 aynakol da tam isabet olmus

• Beğen
hayırlı olsun çok şık duruyor :harika: aynakol 36 yada 34 olsaydı daha verimli olurdu rampada çünkü 39t aşırı güç istiyor :)

• Beğen
Bisikletin renkleri ve tasarımı çok hoş bu sene çok satacak belli fiyat/performans + tasarım avantajı var. Bana kalırsa aynakolu 53-39 koyarak yanlış yapmışlar, yol bisikletine yeni başlayacak kişi için ağır oranlar %10 yokuşlarda kullanıcıyı biraz üzebilir.

Geçen sene Mosso Wizard bu sene Mosso Reborn oldu fakat bu bisikletler sadece Türkiye pazarında var. Sanıyorum Ümit bisiklet Türkiye'de ürettiriyor.

Hayırlı olsun çok iyi bir seçim keyifle kullanın.

@3rsin teşekkür ederim, daha iyileri sizlerin olsun :) evet 53-39 denk gelmesi iyi oldu fakat zorluyor tabi :D

@Melih Çolak evet aldıktan sonra yokuşlu bölgede biraz zorladı ama tabi Claris'ten 105'e alü'den karbona geçince bu fark fazla etki etmedi :)

@Ahmet Bilge Kaan AKIN teşekkür ederim, inşallah :)

@Furkan TK aynen hocam tasarım, kadro ve özellikle maşanın kadro ile uyumlu olması (fotoğrafta mevcut) insani ilk onlar cezbediyor.
Evet yeni başlayacaklar için 53-39 biraz ağır olur.
Teşekkür ederim ayrıca :)

IMG_2948.JPG , inşallah :)

Kardeşim ağırlık nedir bisiklette.

• Beğen
Bisikletiniz çok güzel, kazasız belasız günlerde kullanın inşallah :) Renkleri katalog renklerine göre çok daha canlı duruyor. Yalnız dikkatimi çeken bir nokta var. Ben de dahil mosso sahipleri yeni bisikletleriyle ilgili konu açarken hep "SONUNDA" ifadesini kullanmışız. Demek ki bu mosso'lar hakikaten kendini sevdiriyor :)

• Beğen
@caesar fabrika çıkış 8,10 kilo ama tabi pedal, suluk, matara kafesi, pompa, 8,50 kilo yapmıştır diye düşünüyorum :harika::)

@uguryilmaz144 inşallah hocam teşekkürler :)
Aynen o yüzden katalog renklerine aldanılmaması daha iyi olur.
Ben biraz fazla bekledim, birde karbon olunca, birde 105 olunca sonunda ibaresini kullandım :p:D

@mucahitcin42 anladım dostu. Fabrika çıkışı ağırlığını baz alırsak gayet başarılı.

• Beğen
Mosso marka olarak çok hayranı olmadığım bir marka, dürüst olmam gerekirse benim.Bu bisiklet ise cidden çok güzelmiş.Güle güle kullanın. :srnsml:

@mucahitcin42 bence sorun aynakol da degil, dedigim gibi "tam isabet" zamanla kondisyonun artinca duaci bile olacaksin. bu gibi giris seviye karbon kadroya standart aynakol kullaniyorsan arka aktarici ve rubleyide ona gore uydurmak gerek. orta bacak + 32 ruble daha dogru olacakti. (standart aynakoldan sikayetci olanlar performanslarini gozden gecirmeleri gerek bence).

performans= bisikletcinin kilosu+kondisyon+beslenme

Geri