@ÇaNakkaLeRuHu teşekkürler hocam daha iyileri sizlerin olsun
@mehmetsunu Tabi ki 5000 TL hocam ama ben öyle yazdım Evet karbon kullanacakların ilk tercihi bu olmalı. Hele ilk kullanacaklar bunun ile başlamalı alü ile aradaki fark inanılmaz.
@ÇaNakkaLeRuHu üstad konya yi bilmediginiz belli. Konya da biz seydisehir beysehir ılgin istkametinde sürdüğümüz de yokuşlar var ciddi şekilde. Konya nin düzlüğüne aynakol iyi ama toroslara sirtini dayamis bir konyada o bolgelere dogru yapılan turlarda elbet biraz zorlayacak.
Dostum hayırlı olsun inanılmaz güzel bir albenisi var bisikletin reborn serisini bu yaz etrafta çok göreceğiz gibi. Bende de tca735 var 105 li fazlasıyla memnunum. Bu da seni üzmeyecektir diye düşünüyorum. Kazasız belasız kullanman dileğiyle.
merhabalar,ben de allah ismet eder ise insallah 1 ay sonra mosso reborn alacagim mossonun sitesin de 5.359 diyor daha ucuza alabilecegim yer varmidir bir de nasil bisiklet iyi mi ?
@Mstakbas İnşallah, aynen hocam 56 kadro'dan üstü yok. Top Tube ölçüsü yok sanırım.
@Berke C. Sağolun inşallah, yani bir Mosso bayisine gidip 4750-4900 civarında alabilirsiniz diye tahmin ediyorum hocam. @muhiddin ve @Berke 'ninde dediği gibi bu fiyata karbon 105 setli RS11 jantlı sıfır bir bisiklet alıyorsunuz, diğer firmalarda bu fiyat 7000-8000 civarlarında oynuyor