Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Rigid Whistle

Hayırlı olsun maşanız ve aynakolunuz, çok güzel esnek bir görünüm almış bisikletiniz. Daha ince lastiklerle, daha güzel gözükecektir tabi akışkanlıkta artıcaktır. Kazasız bol pedallar.

• Beğen
Tepkiler: Mümin Zorcan
Scudo
@Mümin Zorcan

Tabikide yolda takılıyorsanız 28" e geçmek mantıklı olur. Bende mtb mi melezleştirdim maşamı fln değiştirmedim konfordan ödün vermek istemedim, continental sport contact lastikler ve çift taraflı pedal kullanımı için kalpiye aldım, durumdan memnunum açıkcası vites sistemim iyi, bisikletimin ağırlığı 12.5 13 kilo civarında, düz yolda ortalama hızım 30-40 km arası değişiyor. Kesinlikle 28" le daha iyi sonuçlar alınabilir.

yakında 28" jant seti arayama başlarım :) şimdilik biraz mola vermek gerek :)

@Mümin Zorcan

Mtb ye 28" jant takılması uğraşlı bir iş, en basitinden disk fren şart oluyor, tabi 28" disk göbekli jant seti bulmak ayrı dert, en iyisi mola verip pedallamanın tadını çıkartmak .

Tek parça ile 1-2 kgya yakın tasarruf yapılıyor ve masrafta bir fox veya sid maşa kadar pahalı değil :) Sürekli arazide olmayan mtb kullanıcıları için en güzel ve ekonomik hafifletme örneği...Atlama hoplama yapılmadıkça arazidede idare eder ;) Hayırlı olsun

hem etli bir yapıya sahip hem de çok hafif renk uyumuda çok güzel olmuş güle güle kullanın....

ama deltadaki bayağı ağır

gerçekten çok güzel olmuş hem hafiflik bakımından hem de ferformans bakımından iyi bir seçim olmuş tebrikler ...

Ne şanssızım ben :(

Bir tane aldım bu maşadan, satıcıya renk belirtmediğim için rastgele göndermiş ve siyah çıktı. Ama benim bisikletim beyaz. :bilmiom:

faruk bey bende almayı düşünüyorum ve benım bisikletimde siyah :) eğer düşünürseniz mailleşelim özel mesaj hakkım yokmuş buarada :( 50 mesaj gönderememişim :)

Geri