Eyvaaah yine "bu bisikleti sizce alayim mi" tarzı konu açılmış. Heves kırma timi ne zaman gelecek acaba.
"O bisiklet çöp abi"
"Ustune 400 koy sana daha iyisinin 2.elini alalım"
"O da marka mi be"
"2 yıl kullanırsın sonra atarsin"
"Benim kaynimda da vardı o bisiklet sonra öldü rahmetlik..."
s.aleyküm ben 29 jant olanını kullanıyorum tek byenmediğim huyu bir elcıkleri bırde masanın ustundeyken kapatma sansın yok yada tek benımkımı bu sekılde bılemedım saygılar
Herkese merhaba,
Arkadaşlar bu gün mosso wildfire modelinin 29 cant, hidrolik disk ve ya 27 yada 24 vites modelini aldım. Ve iyimi yaptım kötü mü yaptım. Cevap verirseniz çok sevinirim.
@muskara78 aleyküm selam. valla ben bu mossodan vazgeçtim, Kron xc500 alacaktım 2015 model 1200 TL ydi. İstanbul Ümraniye de Motlas Bisiklet var onlarla konuştum. 2015 model xc800 ün fiyatını 1300'e düşürdüğünü söylediler onu alacağım hayırlısıyla bayram sonrasında. 27,5 jant, hidrolik disc fren, maşası da direksiyondan kilitlemeli. 100 TL daha verip adam akıllı bir bisiklete binerim en azından
@TuzluNişasta52 xc300 ümün 2 lastiğini birden yardım apaçilik yaparken, baya hızlı olarak kaldırıma ön kaldırmadan çıkıyordum,başka hiçbir parçasına birşey olmadı,lastiklerin havası 3 saniyede indi ama jantlarda tık yok.Biraz da denk gelmiş diyebiliriz bence.
@BağdatlıRuhi valla benim asıl kullanacağımyer, ağva tarafında köye gittiğim zaman hırpalanacak bisiklet bir tek, dağ yoluna çıkaracağım patika yollar var iniş için çok bozuk olmayan ama çok tatlı yollar. bayramda kuzenimin kron xc1000 i ile iniş yaptım çok zevkli kazasız belasız atlattım çok şükür zaten kaza yapacak bir yol değil bisiklet kullanmayı bilen biri dahi yavaş yavaş inebilir hiç durmadan
Kronu otomatik kotuleyenleri anlayamıyorum gerçekten.. bende de xc1000 var ve hem kendim hem etrafimdakilerden bir yerini kirabileni gormedim daha (kadro gidon jant gibi) dağ tepe merdiven kaldırım demeden apacilikte son noktayı ortaya koyan adamlar dolu burda.. aynakolu kıran gordum ki kronun kendi urrtimi degil (biride benim ve pahaliymis ) gidonu kiranı görmemiştim. Ama muhtemelen ona kırık gidonu yapistirmislar satarken elinde kalmış
Ha ekleme yapayım servisi satıcıyı kotuleyebilirsiniz
@aliikocabiyikk XC 500 ÜN şu an ki durumu nedir tam olarak bilmiyorum ama 2013 modelini kullanıyorum genel anlamda fena sayılılmaz ama maşası sıkıntı ve oldukça ağır gelmeye başladı... üstelik v fren...carraro, sedona, veya daha kaliteli bir ürün alın derim.
@dgntkn ben de katılıyorum benim xc 1000 i yükseltmek istesem ilk yapacağım şey xcm masa yerine epicon gibi ucuz havalı bir masa almak olur heralde... ayrıca benim tavsiyem alcaginiz bisikletin donanımı çok önemli mutlaka iyi bir kıyaslama yapın xc500 ile 800 arasında.. 27.5 da bence en ideal jant seçimi.
kardeşim kendimde mosso kullanıyorum bende almadan önce kron xc500 alcaktım ama daha araşdırdım mosso black edition 26 internetten 1.240 tl ye aldım krondan daha üstün donanımı var full altus acera aynakol xcm gidondan kitlemeli maşa yani kron alacagina black edition al daha üstün özellikli olsun bide black edition 27 vites ve hidrolik yani her türlü mosso kronu kanına bile koyma
@hayatgezi 26/27.5/29 V fren modelinde maşa kilitlenmiyor ama 26/27.5/29 hidrolik modelinde kilitli maşa kullanılmış.Dün arayıp özellikle sormuştum mosso ya Ama keşke olsaydı...