Scudo Sports

Mosso Wildire 3.29

AnsLevent

Üye
Tepki
12
İsim
Levent
Bisiklet
Mosso
Arkadaşlar merhaba ben mosso wildfire 3.29 aldım henüz elime geçmedi. Bu bisikletle ilgili yorumlarınızı merak ediyorum. Cevaplayan herkese teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: EmirSen
Scudo
Güzel bir seçim ama bence aynı fiyatta olan carraro big 829'u almanız daha iyi bir seçim olabilirdi.

• Beğen
Tepkiler: AnsLevent
Güzel bir seçim ama bence aynı fiyatta olan carraro big 829'u almanız daha iyi bir seçim olabilirdi.

Carraronun mossoya göre artılarını söyleyebilir misiniz?@EmirSen

• Beğen
Tepkiler: Helen
Model olarak pek bir farkları yok ama bana big829 seçsen daha iyi olurdu gibi geldi

Bisikletini almışsın hayırlı olsun . Keyfini çıkarmaya bak . Yorumları boşver :)

Bir de vites sistemi aklıma takıldı Shimano Altus nasıldır yeni başlayan birisi için?

@AnsLevent Altus başlangıç için iyi. Bazı markalar hatta market bisikletleri üzerine bir parça altus kullanır ve Altuslu bisiklet der.
Başlangıç için gayet güzel. Hidrolik fren seçmişsin bu iyi. Maşa Suntour... Eeee başlangıç için iyiden iyisi diyebilirim. Birçok kişi market bisikletinden başladığı düşünülürse yanında hayli üst kalıyor.

Güle güle kullan :)

• Beğen
@AnsLevent

Bisikletini sevmen önemli. Kulaklarını tıka ve keyfini çıkar :)

• Beğen
@Helen
Tavsiyelerinizi dinleyeceğim sadece uzman görüşü almak istedim. Yorumlar için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Helen
Almışsın artık. bence değişme imkanın yoksa boşver hiç birşey sorma. En iyi bisiklet bu de geç

• Beğen
Ben aynı Bisikleti kullandım. 2014 modeldi. Başka modeller ile kıyas yapamıyorum. Ama merdivenden indim. Atladım zıpladım. Arazide de kullandım. Üzmedi. Altus sistem 9lu Altus. İyi ayar ile güzel set. O da üzmez. Hayırlı olsun.

• Beğen
Geri