Scudo Sports

Mosso'dan merida'ya adım adım

Scudo
Gercekden cok guzel bır alet olmus hayırlı olsun ıyı gunlerde kullanmanız dılegıyle...

Şu spacerların fotoğraflarını koyucam tabi pilleri şarj ettiğim zaman. :D
Osman mesaj attım sana bi cevaplayıver.

• Beğen
Tepkiler: Emre Özhan
Kadro da gidici demek, ilk halinden kalan tek parça oydu sanırım. :) O da değişirse bu bölümde yeni bir konu açarsın artık... :D

@dgt97

Evet,ilk halinden kadro kaldı bir tek.Yok yeni konu açmam da konu başlığında bir değişikliğe gidilir heralde.Bakalım neler olucak belli değil.Herşey paraya bakıyor.

@hasan_959

Teşekkürler,gerçekten de güzel duruyo.

• Beğen
Değiştircem değiştircem.Elimdeki malzemeler satılsın gelecek kadro belli gibi. :D

• Beğen
Sen benim dediğimi yap.Mutlu ol. Sırf Scott diye daha iyi olandan vazgeçme...
Hep daha fazlasını iste :D Scott olanı değil ;)

Bir tek Scott değilki,diğer markaların muadillerini de karşılaştırıyoruz.

• Beğen
Zaten lazım olanda o. SD-991 'e tekrar baktım bugün Seda bisiklette. Onu da düşünebilirsin. :D

Valla Oğuz ben onların hepsine baktım. :D SD-991 iyi güzel de sadece 16" boyu var.Şu an için önümde en çok kararsız kaldığım 2 seçenek var.Diğerleri fiyatlarından dolayı kaybediyor.Düşünüp güzel bi karar vercez artık, ama hiç belli de olmuyo.Şu ana kadar Fox amortisör dışında alcam deyip de aldığım bi parça olmadı.Sürekli önüme başka bir fırsat çıkıverdi. :D

• Beğen
Sen uyumuyon mu? :) Amoeba mı? Yok kalsın,Amoeba kullanmam.Bir de skandiyum modeli demişsin.Skandiyum konusunda çok kritik yorumlar var o yüzden düşünmüyorum.

Geri