Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso'dan merida'ya adım adım

Amoebanın SC modeli haklısın biraz şaibede kaldı.Kesin bir şey söyleyemeyiz ama Trek 8 serisinen Zirkonyum düşünmeye de başlayabilirsin.

Scudo
Evet Trek 8500 çok güzel bir kadro ama dediğim gibi fiyat olarak fazla kalıyo diğerlerine.Hem o gün bahsettiğim kadrodan da 100-150 gram kadar daha ağır,v fren pivotları var,fiyat olarak da nerdeyse 2 kat daha pahalı.

• Beğen
Tepkiler: Emre Özhan
@Önder Tarım

bence pivot olması eksi değil artı her ihtimale karşı bulunsun. Ayrıca o ağırlık farkına değer ve fiyatını hakediyor. Temiz (ama cidden temiz olmalı) ve fiyatı uygun bir (link) bakabilirsin mesela. (link) :D

Valla Oğuz 2 gündür canlandırdın konuyu baya. :) Trekle konuştuğumuz kadroların arasında fiyat farkı kadar fark olacaklarını sanmıyorum.O zaman destek çık bana da Trek'ten alayım. :D

• Beğen
Tepkiler: Emre Özhan
@Önder Tarım

Öyle öğrenci işine benim gibi gurbetten katılan :D bir öğrenciden destek gelirse Cannondale bile alabiliriz sana... :rolleyes:

Konunun bir kısmını okudum...
Yurt dışında sanırım ablanız var.

Ona rica edin eğer Amerika'daysa Cannondale, Kona, Elssworth gibi markaların kadro ve maşa halinde set olarak sattığı ürünler olabiliyor. Gidip bir sizin için konuşsun ilgileneceklerinden eminim.

Sizin yerinizde olsam şöyle bir elssworth çekerdim altıma :)

(link)

Veya direkt cannondale taurine..

@Ercan Bayram

Görüntüsü çok iyiymiş gerçekten,ablamla daha öncede konuşmuştum bu konuyu.Komple bisiklet getirmesinin zor olacağını söylemişti bende çok ötelemedim.Şu anda kadrom satıldı,yeni alacağım kadro da belli oldu artık. :) Az kaldı bekleyin. :)

sadece görntü değil Ellsworth
Adamlar iddialı tüm full süspansiyon bisikletleri koyup test etmişler ve en az güç kaybı olan FS kadrolar Ellsworth (tabi onlara göre testlerine göre)

Siteyi bir incele gerçekten çok güzel geometri ve güç aktarımı söz konusu geçenlerde 1 gün boyunca sitelerinde dolaştım okudum da okudum :) inan çok hoşuma gitti...

...17 Nisan 2009...
Beklenen gerçekleşti ve bu sefer ortaya görselliği çok güzel olan bir bisiklet ortaya çıktı.Bu kadar renklerin uyumlu olacağını beklemiyordum gerçekten.Hemen selenin altına bir tane nazar boncuğu yapıştırmalı. :) Sözü daha fazla uzatmadan resimlere geçeyim.Daha sonra parça listesi yapacağım ama görselliğinden dolayı çok da önemli değil.İlk önce çalışan ekibe teşekkür etmek lazım. Kadroyu kuru pastayla beraber kutlarken.(Foto da ben yokum çünkü ben çektim.) :D :D

Değişen parçalar şu şekilde oldu:
Kadro: Mosso Falcon 18" -----> Merida HFS 1000 D 18"
Gidon,boğaz ve sele borusu kadro rengine göre yeni gelen Zeronine'ın modelleriyle değişti.
Sele de yine aynı şekilde kadro rengine uygun olduğu için Fi'zi:k Nisene Sport modeliyle değişti.Suluk kafesi de beyaz Procraft marka oldu.Ona tam uyan beyaz bir Zefal suluk var sanırım onu alıcam.

Renk uyumu harika oldu, parçalar kaliteli, ağırlık makul, bir kaç ufak tefek modifiye ile bu iş biter.
Yeni kadron hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileği ile.

@kocak04

Sağol,senden aldığım kafesi de taktım ayrı bir hava verdi.

@Mert Kabtan

Sağol Mert,beyaz gidon,sele borusu,boğaz Zeronine marka.Haftaya sanırım önümüzdeki hafta içi Türkiye'de satışa çıkacak.Bana biraz erken geldi.

Geri