Scudo Sports

motor kiti

Tepki
0
Selam arkadaslar yeni bir tartisma baslatmak istiyorm bu konuda turkiyede fazla bilgi yok internette. Bisiklet e motor kiti almayi dusunuyorm bayirlarda ozellikpe isime cok yaricak eve ter icinde gitmek istemoyorm. Kisacasi nerden bulurum ozellikle istanbul anadolu yakasi tarafinda satan bir yer varmi

Scudo
Deltabisiklette 800 lira gibi bir fiyata elektrikli motor kiti mevcut.

nasıl yok
senelerdir insanlar bisikletine kit takıyor.
(link)

bundan alırsan başın ağrır

http://images.ticiz.com/492529_w640_h640_13062011224828.jpg

http://i00.i.aliimg.com/photo/v0/1639246062/dc_motor_250_watt_removable_electric_bicycle.jpg

bundan alırsan da başın ağrır

en iyisi pedallamak

Sanirim gurultulu oldugu icin deilmi :D gurultusu farketmez ya bide siz cok biliyorsunuz bana bir yer onerirmisiniz umraniye taraflarinda

Bide o genderdifmginiz linketi urun kapali urun

@T. Yıldırım

Cok tesekurler oneriniz icin ama fiyat uygun deil bide motor almak istiyorm eletirik bana uygun gelmiyor

hocam yanlış anlama ama motor taktıracaksın o zaman bisiklet niye aldın gibi bir soru geliyor insanın aklına..? en baştan motorbisiklet alabilirdin bu kadar uğraş pek mantıklı değil bence... Halil beyin de dediği gibi en iyisi pedallamak... :)

Hocam öncelikle bisiklete elektrikli motor takmak için arka bagaja 20 kiloluk kurşun asit akü koymayı göze almadığınız sürece en ucuz ve kalitesiz ürüne bile 500 lira vermeniz gerekir. Benzinli motorda çok kötü bir seçenek hem sesi var hem kokusu. Ayrıca fiyatı da bedava değil sonuçta. Yokuşlar sizi bu kadar para verecek kadar yoruyorsa bilinki bacak kaslarınız aşırı zayıf. Benimkilerde öyle olduğundan bir zamanlar anlıyorum. %12lik eğimle okula gidip gelmeye başlayınca bacaklarım birden açıldı ve artık eskisi kadar yorulmuyorum. Ya pedallayarak yokuşları düzleştireceksiniz. Ya elektrikli bisiklet alıcaksınız yada büyük miktarda parayı gözden çıkaracaksınız. Bana sorarsanız en mantıklısı hafif bir bisiklet alıp bacak çalışmak. Hem başlarda kolay hemde güzel bisikletiniz olur. Canınız nereye isterse bedavaya gidersiniz.

Ehliyetim yok motoru 2 yil sonra alicam cok guzel bir coper dusunuyorm :)

@T. Yıldırım

Nakadar naziksiniz kokusu ve sesi sizi cok korkutuyor sanirim

Bu arada mtb kullaniyorm ve yokuslarda iyiyim ben motor kitini istememin nedeni bi taraftan motor tutkunu olmam ama kendime ayit bi motor alamiyorm daha 16 yasindayim bu tur birseyle gecirmek isterdim dogrusu hevesimi

@burak kural

Bende 16 yaşındayım ama bu kadar terbiyesiz değilim çok şükür. İsterseniz gidin benzinli motor kiti takın. Bakalım benzin kokusundan kafanız bulanmaya başlayınca bisikletin üzerinde dengede durabilecek misin ? Bir yere gittiğin zaman ilk önce merhaba mı diyeceksin yoksa ağrı kesici var mı diye mi sorucaksın ? MTB bisiklet ile dik yokuş çıkmaya çalışmanız gayet saçma ve hem yokuş için motor istiyorum diyorsunuz hemde yokuşlarım iyi diyorsunuz o daha da saçma. Motor tutkunuz olabilir ve zaten şuan elektrikli bisiklet ve belli kurallar altından benzinli atvye binebilirsiniz. Gidin onlardan alında bacaklarınız fazla yorulmasın.

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
@T. Yıldırım

Uff basim sista ayol :((( zayifim cnm coook bsikleti seviyirm ama motorla burlestirip daha da sevdigim bisi yapmak istedim ve sanirim turkiyede satis magzasi yok veya kimse bilmiyor

@burak kural

(link)

madem istiyorsun
al dene
beğenirsen güzel olur beğenmezsen tecrübe olur:)

Msahibindenede bakmistim inceden yok yok yok :D neyse urasamam bu konuda bilgi topluyorum aklima yararsa alicam

@burak kural

Bence sen ne konustugunu bilmiyorsun, bir dedigin bir dedigini tutmuyor, yada fazla yükseklerden atiyorsun. Daha dün bana, bisikletime motor kiti taktirdigim icin HD Fren taktirmak istiyorum demistin. Simdi de taktirdigin bisiklete tekrarmi motor kiti ariyorsun, yada baska bir bisikletinemi takmak istiyorsun.
Eger öyleyse neden ariyorsun zaten birtane taktirmissin git ordan yine birtane al.

Birakin ya, burasi gercekten coluk cocukla doldu. Öneri vermek istediginiz kisilere yada yardimci olmak istediginiz kisileri biraz arastirin.

@Murat Cömez

Dun ku yazismamizda bende var dedin bi fiyar soylemedin bende konuyu kapatayim diye sacmaladim

@burak kural

siz bana 150TL deyince ben size 150TL'ye imkansiz demistim ve budurunda fiyat vermeye gerek yoktu diye düsünüyorum. Yazilanlari biraz daha dikkatli okumaninizi tavsiye ederim.
Konuyu kapatmak icin de yalan konusmaya gerek yok. Tamam konu kapansin dersin olur biter. Ama yorumunuz konuyu kapatmak isteyiniz varmis gibi görünmüyordu.

Arkadaslar karar versin bakalim onlar ne düsünüyor...
https://www.bisikletforum.com/f96/avid-elixir-1-a-144113/

En iyisi :) ama siz bana butcemi sordunuz desene sen fiyatini ilk herneyse

Motor kiti nerdrn bulunur bunu bana soyleyin lutfen yok cok titrer yok merhaba dyilde agri kesici istersin cok gurultulu benzin kokuyor arkadaslar ben motor ilkez kulaicam abimin var arti olarakta motorlu testere motorlu tirpan bunlardaki motorda ayni pirensiple calisiyor

Abimde motorsiklet var yanlis anlasilmasin :)

Vallaha delircem ya :) neyse bosverin ozur dilerim

Harbiden aranizda biride motor kiti nedir bilmiyor

Zaten sorsak motor kiti ret kiti ilen karistirirsiniz

@burak kural

Siz biliyorsaniz yeter, bir bisikletcinin motor kitinin ne oldugunu bilmesine gerek yok. Bisikletin ve donanimin ne oldugunu bilsin yeter. Ha bir de biz cahileri hic bir sey bilmez bizleri biraz bilgilendirirseniz iyi olur, sizden hic olmasa bir seyler ögrenmis oluruz.

NOT: Bu tür cevaplarla siz yakinda banlanirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
Pardon ileri gitigimin farkindayim herkezden ozur diliyorm bisikleti seviyorm eyer olurda ihtiyaciniz olursa bana ulasin :)

Ortaokul ya da lise öğrencisisin, Türkçe eğitiminin ağırlıklı olarak verildiği yaştasın ama bir sürü imla hatası yapıyorsun. Hiç hoşlanmadım bu durumdan.

Onu da geçtim 41 yaşında bir ağabeyin sana yol göstermek, yardımcı olmak ya da eleştiride bulunmak için yazıyor ona "sen" diye alaylı bir şekilde yanıt veriyorsun. O bunu görüyor gene de "siz" diye cevap veriyor. Ama ısrarla "sen" diye yanıtlıyorsun...

M. Kemal Atatürk, "Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim" derken özellikle neden "ahlak" vurgusu yaptı sence?

Hiç hoşlanmadım hiç.

Geri