Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Motor Takılan Bisiklet Arıyorum!

basari

Üye
Tepki
0
Evet bisiklet ama motor takılan bisiklet varmıdır. Yanlış anlaşılmasın, motor değil :D Motor takılan bisikletin fiyatı nedir :)

Scudo
abi büyükada vardı.gördüm..yokuşlarda epey yardımı olabilir..ama yokuşlarla aranın iyi olmaması gerek bence ilk başta..

Evet var öyle bir araç.. Sadece motoru 600-700 YTL idi.. Sirkeci'de satıldı .Ama çok çabuk bozuluyordu..Hem niye bisiklete motor takılsın ki?. Ben bunu çözmüş değilim.. Yokuşları çıkamıyorsan o zaman yokuşa vurma.. Ya da yavaş çık yorma kendini. Ya da başta biraz yorul sonra daha az yorul, sonra daha da az..Hepsi bu..
Yurt dışında da fazla yaygın olduğunu sanmıyorum çünkü verimli değil.. Yeni bir teknoloji gerek bunun için..Motor takmak yerine o zaman Mobilet al..
Gürsel

abi 600-700 ytl ne demek yaa yeni bisiklet parası..yokuş konularında da sana katılıyorum...

mercedes marka bisiklette o tür bir aparat var.
o motorun götüreceği her yere insan sürünerek bile gidebilirmiş gibi duruyor görünüşte :))

(link)

Motorlu bisiklet var bizim Yenibosnada ama Gürsel abininde sölediği gibi pek randumanlı bişey değil.Citroen de teknisyen olarak çalışan bi arkadaş yapmış.Hala görüyorum bazen.Ama tekrar sölüyorum bence bisklete biniyosan pedala basmalısın.Pedala basmayacakan bisiklete binmenin ne anlamı kaldıki. ?

bune abi ya, boş zamanlarımızda birde motor mu taşıyacaz yanımızda.. :) eeeheühü

bende bugün aslı bisiklette gördüm orayada gelmiş millet başına toplanıyordu..dikkat çeksin diye.....:D

kaç kilo abi bu? motor takacağıma gider o paraya bir zeon daha alırım yedek olur hem. ;-)

Geri