Scudo Sports

Motorlu Bİsİklet :)

netmark

Forum Demirbaşı
Tepki
22
Bisiklet benim değil sadece paylaşım için atılmıştır. Yanlış bolume gonderdimse ve daha onceden gruba gonderen olduysa kusura bakmayın lutfen. Sahibinden comda gordum ilgimi çekti sizlerle paylaşmak istedim.

(link)

(link)

İlan linki (link)

ilandaki şu bilgilendirmeye bayıldım :))))

HERŞEYDEN ÖNCE BU VİTES KİTİNİN KURULUMU İÇİN

KİŞİNİN AŞAĞIDAKİ ÖZELLİKLERE SAHİP OLMASI ŞART!!!

1- İYİ BİR BİSİKLET MEKANİK TECRÜBESİ VE UZMANLIĞI

2-MOTORLU BİSİKLET MEKANİK UZMANLIĞI

EĞER BU ÖZELLİKLERE SAHİP DEĞİLSENİZ BU VİTES KİTİ

ASLA SİZE GÖRE DEĞİL VE TAKAMAZSINIZ!!!

Scudo
Alttaki epey güzelmiş. Benimde böyle bi planım var. İnşallah bu sene otomotiv Müh. kazanırsam ilk işim bu olacak :D

insanın gozu yoruluyor yaaa resme bakınca kablolar zincirler :)

böyle bir işle uğraşmanın zevki ve kendi el emeğinin güzelliğinin yanında ne kadar randımanlı çalışacağı ayrı bir konu. bu motor kitlerini bende gördüm 350 400 tl + birde bisiklet işin içine girdimi + birde kendiniz takamazsanız birde usta işçiliği bu kadar uğraşmaya ve sonunda az güçlü bir motor almaktansa ikinci el uygun fiyatlı bir motor alınabilir (tabi ehliyet varsa ) . sonuçta bir benzinli bir motora sahip olduğu için plaka istenebilir trafikte yaşanacak sıkıntılar ayrı bir konu ... alacak yada yapacak arkadaşın hevesini kırmak istemem ama yapmadan önce 2 kere düşünülmesi ve uzun uzun araştırılması gereken bir iş iyi forumlar

Motorun gücü az olsa bile bisiklet hafif vede tekerleri ince olduğu için oldukça seri bir araç haline gelmiş.Ayrıca motor ufak olduğu için açılıp kapanmasıda çok rijit ve kullanan kişi eğimli yollarda motoru kapatarak benzin tasarrufunda bulunabilir.'Bisikleti sadece ulaşım amaçlı kullanan kişiler için' çok güzel bir proje.

Ayrıca ehliyet almaya ve vergi ödemeye gerek kalmıyor.

Bu projenin tek kötü yanı motordan gelen hoş olmayan ses olacaktır :D bunun dışında gayet iyi.

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
kardeş bu yapan ya çocuktur yaşı gelmemiştir(ehliyete)yada çocuk kafalıdır bu kadar paraya 2.el motor alınır :D

işte tam bir fiyasko bunun nasıl bir mantıkla yapılığını anlam veremiyorum hiçte mantıklı birşey değil bu alet edavat bisiklet 30 kğ civarına geliyor ve motorlu araç olğuğu için vergi plaka ve ceza işlemler devreye giriyor şimdi bide şöle bir durum var motor alacaksan git motor alababalar gibi bin ama bisiklet alacaksan o güzel bacaklarına kıyacaksın ve basacaksın pedala bu ne perhiz ne lahana turşusu

üstteki bisiklet daha uzmanca yapılmış. Çünkü dikkat ettiğiniz zaman 2. bisikletteki bisikletin orjinal zinciri kullanılmıyor. Yapan arkadaş ek bir zincir takmış kocaman. Buda ister istemez fazla detaya kaçıyor. 1. bisiklette 20 santim uzunlugundaki bir zincir ile usta bu işi halletmiş:). Şahsen tavsiye etmiyorum :)

Saygılarımla...

Şaka maka ben bu işi bu aralar ciddi ciddi düşünüyorum.Bu konu hakkında GERÇEKTEN BİLGİSİ OLAN üstatlarım bana biraz fikir verebilir mi? +'ları -'leri nelerdir vs vs...

Spartamet diye arattırın. Bu motor bisiklette sırıtmıyor.Hatta ilk bakışta motorun tam olarak nerde olduğu bile anlaşılmıyot.Cdi ateşleme var. Gidondan motoru açıp kapatıyorsunuz.Extra zincir yok. ortada göze batacak anormal bir depo yok.

bisiklette motor olunca spor ve doğaya zarar gibi yan etkiler ortaya çıkacağı için aslında bisiklet sporu ve hobisinin doğasına aykırı ama tabiki emeğe saygımız sonsuz

Boş işler. Bisiklet, Sen pedal çevirdiğin için bisiklet. Senin gücün ile hareket ettiğinden bisiklet. Boş zamanı çok olan insanların, boş uğraşları.

Geri