Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Motorsuz kendi kendine giden bisiklet

Scudo
bu inat nerden geliyo onu anlamadım tamam bilime karşı değiliz gelişime açığız ama oluru yok kardeşim zorlama :)

bu inat nerden geliyo onu anlamadım tamam bilime karşı değiliz gelişime açığız ama oluru yok kardeşim zorlama :)

@bisiklet sevdası egimli yolda zaten pedal cevirmeden bisiklet gider. Neden lastik birde bos yere pedala guc versin? Bu seni yavaslatir. Bisikletlerde lastigin pedali dondurmemesi icin gelistirilmis jant gobekleri kullaniliyor. Sirf lastik pedali cevirip guc kaybi yasatmasin ve tabi ayaginiza pedal dolanmasin diye. Bu sekilde bir seyleri sorgulaman guzel. Zaten bu yuzden sana cevap yaziyorum. Istersen bu sekilde konuyu biraz daha dusun mantigini anlamaya calis.

Ya birakin yazmayi, bu kisi ne 16 yasinda nede bisikletci. Buraya sadece bizimle dalga gecmeye gelmis, bizi keriz yerine koyuyor.

Yazmayin artik, yöneticilerde konuyu lutfen kapatsin ve üyenin geregine baksin.

• Beğen
Tepkiler: Reahax
hiç bir şey olmasa sürtünme var bisikletin gitmesini sağlayan pedala uygulanan güç sadece pedalın dönmesi değil

• Beğen
Tepkiler: Burak Kuruoğlu
Ciddi olarak soruyorsan çok yazık. İlköğretimde "Basit Makineler" anlatılıyor, lisede de aynı şekilde.
Bisikletin çalışma prensibini çok merak ediyorsan izleyebilirsin.

bisiklet geri geri giderken aynakol dönüyor ya, bir de sen aynı yönde aynakolu destekle bakalım hızlanacakmısın ;)

• Beğen
Tepkiler: Muhammed Tutuş
bunları düşünen artık buna kesin inanır :) alın size ömür boyu beleş enerji

@batuhangurcan
oh iyi 2 kişiye rezil olmayla kurtuldum adam gibi okumadan cevap attım :D

• Beğen
Tepkiler: Hami Tabi
@bisiklet sevdası hareket demek enerji demek eğer sen bir şeyi sonsuza kadar hareket ettirmek istersen ona sonsuz enerji vermen gerekir mesela eğer sonsuza kadar bir çevirmede dönsün diyorsan bir çevirmede ona sonsuz enerji aktarman lazım yani şimdiki teknolojiyle imkansız ve geleceğin teknolojisiylede imkansız olacak...

Geri