@Ozan k.
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Ordu 'da yamaha bayiisi ve servisi yok. Sırf yağ değişimi için 150 km uzaklıktaki samsuna gitmek bana pek mantıklı gelmiyor. Yoksa gönlümde xmax vardı.
Tasarım olarak SYM Maxsym 400i modeli müthiş hoşuma gitti. Ama yine orduda bayiisi ve servisi yok malesef.
Kymco downtown 300i ilgimi çekti , kararsızlıklarım var. Motor özelliklerine göre daelim daha ağır basıyor.
Tavsiyeleriniz içinde ayrıca teşekkür ederim. Dayım motosiklet ticareti yaptığı için ben genelde ondan alıyorum. Bakalım hayırlısı.
@ERKAN ÇAVUŞ
Kendim milli bisikletçiyim. 1,5 yıldır da Asya Nostalji 125 ile idare ediyorum. Çok sıkıntı da yaşamıyorum ama eşimle birlikte kullandığımız için biraz daha konforlu ve ön kısmında camı bulunan bir motor almak istiyoruz. Seri , hızlı , güvenli ve karizmatik birşey olsun istiyorum.
Piaggio nun her yerde satışı yok. Ben ordu da yaşıyorum malesef orduda da satışı yok.
@Berke
Teşekkür ederim. Malesef orduda yamaha bayiisi ve servis hizmeti yok. O yüzden elemek zorunda kaldığım bir model. Yoksa gönlümde xmax vardı.
@FallenRider
Sym çok mantıklı geliyor ama ordu 'da bayiisi ve servis hizmeti yok. Düşündürüyor beni. Galiba kymco olacak gibi gözüküyor. Araştırmaya devam. Teşekkür ederim.
@beci
Teşekkür ederim. Yamahalar biraz pahalı geliyor bana. Birde orduda bayiisi ve servis gizmeti yok. Sym ile Kymco üzerinde duruyorum. Yine daelim de seçenekler arasında. Ama kararsızlık var. Sym temin edebilme şansım olursa sanırım onu alacağım.