Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Motosiklet satın alsaydınız bisiklet sürmeyi bırakır mıydınız?

@Çağdaş78 Abi ben bu yolda canımı vermeye hazırım :) gelceğin AEA'sı gibi hissediyorum kendimi :p zaten motogp'de izlerken bisiklete dön diye pankart açarsınız heralde siz :D

Scudo
@Çağdaş78 ucuz yakıt tüketimi az garizma motor yalnız gezen öğrencinin kankası başka neden abicim ?

@Fire Blade TR nicemden dolayı sordum. O kadar iddialı isen panigali h2 falan yapsaydın . Hayallerini bari mütevazı yapma.
Kırmızı bir panigali. Red Devil

Yok benim hayalim FireBlade 100.000 tl çokda mütavazi değil dimi :)
zaten benim başlangıç motru ya hyosung gtr250 yada yamha yzf r25

Honda-CBR-Fireblade-Tarihi-072.jpg

Bu mu o mu :) onunla ben bişi yapmam ama bununla motoGP'de Türk bayrağını bunla taşırım

Moto gp hangisiydi. Fabrika çıkışıyla hiçbir alakası olmayan ozel motorlar mi?

abi pardonda yuh yani motoGP dünyanın en elit motor yarış ligi hayallerimde orası var kenan oraya gidemedi toprak gitcek galiba

@Fire Blade TR anlamadin sanirim. Oradaki motorlarin sasisi bile farkli olmuyormu ? Yani ne honda ne ducati bir yerden sonra pek farketmez sanirim. Takimin butcesine ve teknik imkanlarina bagli degil mi?

@Çağdaş78 hayır takımı kendin toplarsın bütçeyle sen ve sponsorlar ilgilenir monster ve redbull en çok bilineneler zaten monsterı zevkinden kendi motoruna çizdiren bile var o kadar ünlü olduki herifler depo pedinde monster var artık

yarış motoruna merakım vardı eskiden birkaç kez arkadaşlarımın motorlarını denedim bana göre değil bi ara chopperlara merak saldım kullanma fırsatım olmadı pahalılar arkadaşlarımdada yoktu , naked kullandım cok rüzgar yedim , scooter kullanmak nasip olmadı ama alırsam bi 250 cc maxiscooter alırım onuda az km de , kullanan arkadaslarım var 100 km de 2.5 lt yakıyor diyo aylık 65 tl yakıt vergi yok sayılıcak kadar az , hadi en fazla 100 tl yaksın fıtı fıtı olabilir aslında neden olmasın vakit ve nakit uygun olursa ve mantıklı bir teklif olursa neden olmasın :harika:

Abim ben yarışmayıp kıçımı kırmadan rahatlamam :)

Geri