Scudo Sports

mp3 ve iyi bir kulaklık için yorumlarınızı bekliyorum

galipulusoy

Aktif Üye
Tepki
132
arkadaşlar merhaba,

phonak audeo kulaklıkları bileniniz vardır muhtemelen. bu kulaklıktan ucuz yollu alma şansım var. hala kulaklığı alamadım ama, kulaklığı almadan önce bir de bir mp almak istiyorum.

kulaklığım phonak audeo olacak o kesin, ama bu kulaklığa hangi mp3 gider? 30 tl'lik bir mp3 bu kulaklığa işkence ettirmekmidir?

sansa clip+ var onu tavsiye ediyorlar, ı-Pod'tan daha kaliteli ses veriyormuş. sansa clip+ türkiye satış fiyatı 100 yl gibi bişey (150 tl ye de satan var, e-bay dede 45 dolar) ben gümrük malları satan bir yerde gördüm ürün aynı internette gördüğüm şekil de adam 50 tl ye bırakacak.

ne dersiniz sansa clip+ nın çakmasını yapmış olabilirler mi?

tavsiyeleriniz bekliyorum.

teşekkür ederim. bu arada sansa clip türkiye satışı yok, görebileceğim tek dükkan o dediğim gümrük malları satan yer.

Scudo
merhaba ıpod touch 3.nesıl + AKG K 324p kullandım bır sure ıkısı cok kalıtelı ses verıyordu gercekten sızın kesın alıcam dedıgınız kulaklık daha ust sınıf ses kalıtesı cok ıyı olacagı kesın mp3 calar olarak o kadar dert etmeyın derım sonucta kulaklık ıyı cok cok buyuk bır ses farkı olmaz kanatındeyım ama marka ıstersenız ırıver cowon gıbı markalarıda ınceleyın

• Beğen
Tepkiler: galipulusoy
@erkan sozoren

cevap için teşekkür ederim, ben de bu kulaklık sonrası baya araştırdım, envayi çeşit kulaklıklar 800 dolarlık mp3 çalarlar gördüm ve türkiye de ne kadar kısıtlı mp3lerin nekadar pahalı satıldığını da ırıver da maalesef türki,ye de bulunmuyor ya gittigidiyordan ya da e-baydan alabiliyorsunuz. ben hiç buralardan almak istemiyorum. gümrük malları satan yerden aldığım riskle e-bay den alacağım zaman ki karşılacağım risk aynı bence?

araştırırken ses kalitesin de oranlar %65 kulaklık %30 kaynak(mp3) %5 kayıt olarak bir sınıflandırma yapmışlardı.

türkiyeden mp3 olarak sansa clip+ yı dediğim o gümrük malları satan yerden almamda bir sakınca yok kannatindeyim. çakma ise olan 50 tl ye olacak. ama forumlardan youtubedan sansa clip araştırdım ürün aynen benim elime alıp baktığım ürünle aynı, çakma olacağını sanmıyorum hem adamın dükkanı sabit yeri belli adresi belli.

tekrar teşekkürler

Geçen yıl ben de Ebay'den 8 GB lik Sansa Clip almıştım. Sansa bu modeli özel seri olarak lanse etmişti ve ses kalitesiyle sınıfının çok üstündedir. Muadili bir ürünü teknoloji çöplüğü güzel ülkemde arayarak zaman kaybetme derim :) bulamazsın!

Arkadaşın da dediği gibi yurtdışında "özellikle ABD" pek çok marka var. Ses kalitesi isteniyorsa Cowon'ler güzel bir örnek. ABD'ye gittiğimde Cowon'un San Hose'deki merkezini ziyaret etmiştim. Vakti zamanında internetten aldım Cowon G3'e hayran olmuştum ve adamları bir göreyim demiştim :)
Iriver'da fena sayılmazlar (evde bir modeli halen durur) Ama Cowon'lar kesinklikle daha odyofil. Yalnız çabuk bozuluyorlar orası ayrı. Çok sevdiğim iki Cowon'um hemen bozuldu :( Spor da kullanım için uygun değiller. Sansa Clip Cowon'lara çok yakın ses rengi ve artı olarak sağlamlığı ile gayet iyidir. 2 yıldır kan ter içinde tepe tepe kullanıyorum bana mısın demedi, kemik gibi. Ayrıca yüksek volume de önemli. Bazı cihazların ses kaliteleri iyi olabiliyor ama düşük volume oldu mu kaldır at :) Bu konuda yine en iyisi Cowon galiba "kulaklık başına 30mW veren modelleri var" ama Sansa'nın volume de yeterli. Bide şu Ipod lara gelcem. Evde 2nci jenerasyon Ipod Photo 20GB mp3 çalar var. Daha sonradan çıkan şu ıvır zıvırları da "shuffle, nono vs" almıştım. Ses kalitesi olarak 1nci ve 2nci jenerasyon Ipod lar iyidir "ama artık satılmıyorlar :(". Gerisi koca bir çöplük.

Kulaklıklara gelince, uzmanlık alanlarımdan birine geldik :), dinleyeceğin müziklerin tipi nedir ? Ona göre önereyim.

@Güney Tuncer

cevap için teşekkür ederim. cowonlara baktım ama fiyatları iyiymiş. o kadar bütçem yok.
kulaklık dediğim gibi phonak audeo olacak, sadece bu kulaklığa mp3 arıyordum (100 tl aşmayan)

mp3 üde sansa clip almaya karar verdim. bulduğum dükkandan. umarım sansa cliplerin çakması yoktur.adam da 3 adet sansa clip kalmış. 50 tl ye veririm dedi ama ben bu fiyatı dah da indirmeye çalışacağım. dükkanın yeri perpa da bu arada.

tekrar teşekkürler.

Geri