Scudo Sports

Mtb Arıyorum (sıfır veya ikinci el )

FreeDooM

Üye
Tepki
11
Arkadaşlar herkese iyi günler.
Ben bir mtb almayı düşünüyorum ev arkadaşımla birlikte.Uzun mesafeli bir tur planlıyoruz yaz için.Ege turu yapmak istiyoruz.
Ancak ikimizde de mtb yok yaz'a kadar almak istiyoruz,ve bütçemizinde sınırlı olduğunu belirteyim.
Sizlerden önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar bana yolda fazla problem çıkarmayacak bir mtb modeli söylermisiniz. (Fiyat/performans açısından değerlindirmeleride bekliyorum)

Ayrıca şunuda belirtmek istiyorum bir haftadır forumda okuyorum modellerin yorumlarını ama gördüğüm kadarıyla herkes kendi mtb sini övüyor hiç yeren ve sorun yaşayan görmedim.anlayamadım bu durumu.

Not: Bende salcano evil-b modeli bmx var geçen sene almıştım onuda takas edebilirim.hiç kullanmadım diyebilirim.

Yardımlarınızı esirgemezseniz çok sevinirim.
Herkese güvenli pedallamalar...

• Beğen
Tepkiler: anze1
Scudo
Bütçenizi yazarsanız daha kolay sonuç alabilirsiniz

• Beğen
en fazla 500-700 arası bişi düşünüyorum ama bu bisikletler beni sorunsuz götürüp getirirmi onu merak ediyorum?
Neler önerirsiniz acaba? ayrıca ilginizede teşekkür ederim.

• Beğen
@FreeDooM

Neden sorunsuz getirip götürmesin?:) Bütçeniz gayet iyi Sedona borla ve Salcano 300 serisine bakabilirsiniz...

• Beğen
peki bu salcanolardakı hıdrolık frenlerde acaba sorun çıkarmı kolay kolay ??
Bide şimdi uzun yola çıkıcam hidrolik sistem hakkında da bir bilgim yok sorun olursa yaptırcak birinide zor bulurum çok büyük bi ihtimalle..
Bide Trek'in düşük fiyatlı modelleri nasıl acaba salcano'nun orta kademe modellerine nazaran??
Birde :) sedona 711 D ye ne dersiniz ??

• Beğen
@Berkan Özbaylanlı

Arkadaşım teşekkür ederim önerin için ancak ben şuanda marka ve model konusunda karar aşamasındayım marka ve modeli belirledikten sonra da sıfır ve ikinci el piyasasını araştırıcam.
Bu açıdan bilgilendirme amaçlı bir yorum şuan için daha çok işime yarar diye düşünüyorum.yinede ilgine teşekkür ederim ;)

• Beğen
ben bisikletimi kendim topladım kadro markası Batus full shimanodur jantlar alexrims çift kattır msn imi eklersen fotolarını gönderebilirim... dünya turu atsan yolda bırakmaz....

• Beğen
giant boulder kadrolu bir bisiklet var elimde bisikletin üstündeki set acera alivyo deore maşası rst çapa t5 fiyatına 460 lira diyorum bir tane rsim koyayım

• Beğen
Tşkr edrm arkadaşlar ama ben şuan için sizlerin önerisini bekliyorum.
hangi modele karar verirsek topluca o modelden sıfır veya 2.el arayacağım.
İlginiz için teşekkür ediyorum ve sizdende uzun yol deneyiminiz varsa yorumlarınızı bekliyorum.

Özellikle belirtiyorum uzun yol deneyimi yaşamış arkadaşlar yardım lütfen.

Arkadaşlar bu modeller hakkında ne dersiniz acaba.sanırım en son bu seçenekler olur gibi geldi bana ama doğrumu düşünüyorum acaba ??

Sedona SD 711 Disk / SEDONA SD-741
Trek 3900 Disc
Salcano NG 303 SRD
Kron XC 1000
Geotech Neon ( ??? )
Cube Aim

hocam merhaba bence belirttiğiniz fiyata ikinic el bisiklet alsanız daha iyi olur

mesela ne önerirsiniz?
ayrıca 2. ellere ne kadar güven olabilirki?sonuçta bisikletten çok iyi anlamıyorum,uydurma bir markayı birebir değiştirip orjinal markalara benzebiliyorlar.

Marin San Rafael Şehir Bisikleti

Bu model sizce nasıl arkadaşlar kullanan varmı ??

Link http://www.yasminsports.com/bisiklet.asp?kat=56

en son 2 mesajımda önerdiğim bisikletlerden kullanan hiç yokmu sitede ??

merhaba ben de henüz bisiklet almadım ama baya bi araştırdım kron xc 1000 2008 model alacaktım 650 civarı fiyatı vardı ama ben de siyah takıntısı var ve siyahını bulamadım sen de xc 1000 yazmışsın ama 2009 modelse eğer onun fiyatı dediğin bütçeyi aşıyor 800 civarı 2009 modeline bu parayı verene kadar trek 4300'de karar kıldım onun fiyatıda 950 civarı haftaya alacağım bu bisikleti. Bir de trek 3900 var renk takıntın yoksa ona da bakabilirsin. Ama disk modeline bakma çünkü mekanik disk olması lazım o. Kimse önermiyor mekanik diskleri.

Geri