Scudo Sports

Mtb Bisiklet Almayı Düsünüyorum Yardım:)

HAKAN UZ

Üye
Tepki
24
Arkadaslar 1800-2000 tl bütçem var...MTB almayı düşünüyorum...Önerilerini paylasırsanız sevinirim....

Scudo
Hocam ne amaçla nerde kullanıcağınızı yazmanızı öneririm. Aksi halde sarı çizmeli mehmeh ağa olayına döner bu topik :)

Bisiklet alacağım tür daha çok mtb yarışları için tasarlanmıs hafif ve iyi donanımlı olması lazım...

Fakat burası hafif donanımların ve mtb bisikletlerin paylaşıldığı,tartışıldığı bölüm. Sırf sizin gibi olanlar için Bisiklet Seçimi adı altında bir bölüm var. Eğer konunuzu o bölüme açarsanız daha rahat yardımcı olabilirler size.

Aslında benim belirlediğim bisiklet var onu tartışmayı düşünüyordum...Ama böyle actım sonradan kusura bakmayın...

Valla sen bilirsin kardeşim ama araziye de giricem normal yola da gidicem yeri gelecek iniş de yapıcam diyorsan MTB bisiklet almanda yarar olduğunu düşünüyorum... Eğer bugüne kadar hiç almadıysan sana ikinci el toplatalım desek sen hemen hayır dersin sonradan mantıklı olduğunu düşüneceksin belki de... Ama yok ben ille de sıfır bisiklete binicem dersen sana tavsiyelerim şunlar ki dinlemelisin....

İstanbul aslı bisiklette kaldıysa 2009 sedona al 1.500 tl'e hidrolik disk fren sistemi var üzerinde full slx havalı axon maşa ve güzel sele borusu güzel gidon gidon boğazı ve güzel jant takımları var... Aynısını mal etmeye kalksan rahat elden 2.000 tl'nin üzerinde para çıkartman gerekirken toplu alırsan 1.500 tl falan gelir.... Artan paranla da bir tane siyah giant xtc team al onları birleştiir al bin mis gibi bisikletin olsun ilerde bunu daha da geliştirirsin... Zaten bu ekipmanla bisikletin maximum olsun olsun 11.00 kg olsun asla geçmez.... Ha burada sedona 781 kadrosunu ister sat 300'e sıfır die, ister kalsın....

Ya da git direk

700 tl trek var 4300
1.100 scott aspect var tavsiye etmiyorum scott mtb'si güzel
giant terrago serisi bir bisiklet olabilir

kron-salcano-bianchi-merida vb bisiklet güzel ama kendilerine göre açık noktaları olduğu düşüncesindiyim....Onları yazmak uzun sürecek.... Benim düşüncem bunlar

@Emre Nan

1500 liraya 11 kiloluk disk+amortisörlü bisiklet biraz zor geliyor bana.. 12 bile şüpheli..

beni ekle daglibaris@hotmail.com sana piyasada 2500 liraya ancak toplayabileceğin bir bisiklet vereyim hemde çok uyguna. aynı özelliklere sahip diğer bisiklerle karşılaştır... sonucu sen belirle... 0505 891 77 27

Benim tavsiyem Carraro 476 Z RACE almanızdan yana olacak. Kadrosu ve diğer donanımlar çok çok iyi. Fiyatıda bu sene oldukça düşük. Seneye yükseleceği kesin gibi.

Aşağıdaki adresten inceleyebilirsiniz. Almak içinde Sirkecideki İleri Motor ile görüşebilirsiniz. Tüm modeller ellerinde mevcutmuş.

(link)

Kadro MTB ALLOY 7005 TRIPLE BUTTED 16"-17"-18"-19"21,5"
Maşa ROCK SHOX TORA SL + POPLOCK
Çatal Yatağı FSA NO.11N
Gidon RACER OS RISE CARRARO
Gidon Boğazı RACE AL H/S OS CARRARO
Fren SHIMANO DISK FREN SLX KM6651
Krank Takımı SHIMANO SLX KFCM660 44X32X22
Arka Vites SHIMANO XT KRDM772SGS SHADOW
Ön Vites SHIMANO SLX KFDM661
Vites Kolları SHIMANO SLX SLM660
Arka Dişli SHIMANO KCSHG50 9-VİTES 11-32
Lastik SCHWALBE 26X2.10 54-559 BLACK JACK LITE SKINE PP
Sele Borusu RACER ALLOY CARRARO
Sele SELLE ROYAL SETA
Göbekler SHIMANO M-495 CL.32 DELİK
Jant MAVIC XM 117 32 DELİK
Pedal SHIMANO APDM520RL

Alikut'a o para verilmez. Alacaksan Scott Scale 70 al. En azından bisiklet biniyorum dersin. Scott bu işte ilk 3 markadan biri..

Geri