Valla sen bilirsin kardeşim ama araziye de giricem normal yola da gidicem yeri gelecek iniş de yapıcam diyorsan MTB bisiklet almanda yarar olduğunu düşünüyorum... Eğer bugüne kadar hiç almadıysan sana ikinci el toplatalım desek sen hemen hayır dersin sonradan mantıklı olduğunu düşüneceksin belki de... Ama yok ben ille de sıfır bisiklete binicem dersen sana tavsiyelerim şunlar ki dinlemelisin....
İstanbul aslı bisiklette kaldıysa 2009 sedona al 1.500 tl'e hidrolik disk fren sistemi var üzerinde full slx havalı axon maşa ve güzel sele borusu güzel gidon gidon boğazı ve güzel jant takımları var... Aynısını mal etmeye kalksan rahat elden 2.000 tl'nin üzerinde para çıkartman gerekirken toplu alırsan 1.500 tl falan gelir.... Artan paranla da bir tane siyah giant xtc team al onları birleştiir al bin mis gibi bisikletin olsun ilerde bunu daha da geliştirirsin... Zaten bu ekipmanla bisikletin maximum olsun olsun 11.00 kg olsun asla geçmez.... Ha burada sedona 781 kadrosunu ister sat 300'e sıfır die, ister kalsın....
Ya da git direk
700 tl trek var 4300
1.100 scott aspect var tavsiye etmiyorum scott mtb'si güzel
giant terrago serisi bir bisiklet olabilir
kron-salcano-bianchi-merida vb bisiklet güzel ama kendilerine göre açık noktaları olduğu düşüncesindiyim....Onları yazmak uzun sürecek.... Benim düşüncem bunlar