Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

MTB bisiklet önerisi 1100 - 1200 TL

@bagetci Selam, Yanlış anlamadım hocam sizin düşünceniz saygı duyarım. 700 TL lik bir üst sınır dağ bisikletinde normal bana kalırsa R.R. 5.1 dağ bisikleti 500 TL mesela? 700 TL lik bisikletin ihtiyacını karşılamayacağını düşünmek tüketim israfı değil midir? 700 TL lik bisiklet ile 1300 TL lik bisiklet arasında illaki fark vardır. İhtiyacı ortaya koymadan gelecekte şöyle yaparım böyle yaparım tarzında yapılacak harcamalar sıkıntı yaşatabilir. Warren Buffett 'in bir sözüyle ne demek istediğimi ifade edeyim: 'Eğer ihtiyacın olmayan şeyleri alırsan, bir gün ihtiyacın olanları satmak zorunda kalırsın...'

Scudo
@fbyram burdaki fikrinde tabi yanlis degil ama bence bu durum icin gecerli degil cunku bisiklet ve motosiklet alimlarinda yuzde 90 cok alt seviye bise aldigimizda hemen degistirme ihtiyaci doguyo bu seferde ikinci masraf daha pahaliya maloluyo zaten bende butceyle orantili olarak soyledim git 5000tllik bisiklet al demiyorum.guzel cevabin icin tesekkurler ayrica:)

@bagetci Üstat, İhtiyacını sorgulayıp almalı. İhtiyacını belirtmeden bisiklet örnekleri vermiş. Belli ki bir hevesle almak istiyor almışken de iyisi olsun derdinde. Bu bizim için bir Türk adetidir, tıpkı yemeğin tuzuna bakmadan tuz atmamız gibi bir şey :) Örneklendirerek ne demek istediğimi açıklayım: Arkadaş yılda 1-2 kez dağ gezisinde ve yıllık ortalama 200-300 km genel mesafe alanı için kullanacaksa fazladan harcama yapmasına gerek yok diyorum konuyla neden alakasız olsun? Bir Mali Müşavir olarak mali danışmanlık yapayım dedim :) Tabi ki karar kendisine ait yanlış yönlendirmekte istemem.

@fbyram:):):):)) ozaman kendi bilir diyelim

BÜTÇE varsa alınabileceğin en iyisi almak lazım. Daha ucuz diye force 520 hd aldım. Önce ayna kolu değiştrdim. Muhtemelen maşayı da kilitliyle değiştireceğim. Yani BÜTÇE her türlü artıyo. En başta iyi biley almak lazım.

@m.ugur89 sahsi fikrim ben almam zaten sifiri 1300tl bunun pazarlik payida var internetten almazsaniz, ben bu bisikleti zaten 1100tlye havada karada alirim ozaman nerde kaldi ikinciel avantaji.arkadaslar hep soyluyorum alt seviye bisikletlere cok para veriyorsunuz sifir fiyatlarda indirim yapma sanziniz var bisikleti imkaniniz varsa internetten almayin birebir alin oturun bakin pazarlik yapin .

@bagetci Ama pazarlık 50 tl indiriyorlar big 929 a 1557 tl idi 1500 dedi bende sadece ön değiştiricisi farklı 829 u alınca 600 tl indirim oldu ama gerçekten çok temiz hiç binememis :》

Ozaman hayirli olsun diyelim:)

Arkadaslar carraro crp 710 dusunuyorum bide rr 520 dusunuyorum fakat rr de on attirici shimano tourney sanirim sıkınti olurmi

@ziyaaa32 sıkıntı olacağını sanmam tabi kullanımına uygun kullanırsan. zaman içerisinde değiştirebilirsin ön aktarıcılar ucuz oluyor

• Beğen
Tepkiler: ziyaaa32
@ziyaaa32 crp 710'u pazarlıkla 1350 gibi bi rakama alabilirsin sanırım. bu şekilde bakınca crp 710 daha iyi gibi geldi bana.
bende crp 710 almayı düşünüyorum ama 20 nisandan sonra girecekmiş stoklara

Yani rr 520 carraro crp 710 dan daha iyi diyosun :kötü:

Crp 710 da ekipmanlari cok iyi benim bildigim stoklarda vardi sanirim

Bana gorede carraro onde geliyor ama gri rengi pek hos degilde sanirim bidenyesilli olan var onu gozle bi gormem lazim

@ziyaaa32 yeşil geçen senenin ürünü sanırım. ben pek renge takmıyorum :harika:

Ben 24 ocakta crp 710 aldim. 2014 modeli Yesil olan rengi. Sitesindeki fiyat 2015 model fiyati. 2014 ile 2015 arasinda ise sadece lastik farki var. 2014 de cst 1.95 var 2015 de michelin country race'r 2.10 var. Ben pesin 1250 ye aldim. Arada yaklasik 200tl fark oluyor. michelin country race'r 2.10 piyasada 50tl ye bulabiliyorsunuz. Yani illaki 2015 olmasi bence gerekli degil diye dusunuyorum

Eski modeller fiyatlari uygun o onemli olan donanim bence sene onemli degil

Geri