Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mtb bisikletimle

Bianchi tdl 1300

Forum Demirbaşı
Tepki
249
İsim
Kartal kaan
Bir mtb kullanıyorum ve bisikletimi çok seviyorum ve bundan yararlaniyorum şehir içinde istediğim her yerden gecebiliyorum ve hiç takilmiyorum ve yeri geldiğinde agresif suruyorum kaldırımdan merdivenden inmek, arabalar tumsekte yavaşlarken ben hafif fren yaparak geciyorum:Dgeceleri sürmeyi çok seviyorum bütün yol benim kimse olmuyor bir kaç polis ve taksiciler hariç ama gece korkuyorum iti var kopuğu var gerçi bisey yapamazlar nasıl olsa mtb,m var kacarim.:D
Evet sizde böyle aksiyona giriyormusunuz?

Scudo
@Bianchitdl1300 birazcık tiye alinmissin . fakat sevgili kardesim burada her zaman yasıtlarınla muhabbet etmiyorsun , buradaki abilerine bu yazdıkların , muhtemelen komik geliyor . alinmani uzulmeni istemem fakat konu acarken biraz daha secici olabilirsin. Bundan birkac yil sonra yazdiklarina bakip ben mi yazmisim bunları diyeceksin :) biliyorum cok heveslisin sohbete muhabbete ama durum bu sekilde.sen aksiyondan once guvenligini hep ilk planda tut . iyi pedallamalar dilerim .

@mariokaldato
katılıyor vede takip ediyoruz

Millet ne aksiyon yaşıyormuş kendimi yaşlı gibi hissettim ve kıskandım :)

@Anonim

@mariokaldato

Arnavutköy başlığında videolar mevcut abiler :D

@Anonim

Takıl bize hayatını yaşa :) yalnız dikkat et baraja düşme tehlikesi var :)

@ÇaNakkaLeRuHu
Valla bu aralar var aslında ama kesin değil, gelirsem zaten direkt ararım, bende beklerim her zaman İzmir e :)

bizim amcaoğullarıda tekerleri yere değrimeden kullanıyor

Geri