Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

MTB için Düz Yol Lastiği

Kayıt
23 Ekim 2009
Mesaj
25
Tepki
7
Şehir
izmir
Tüm MTB'cilerin sorunudur herhalde dişli lastik ile asfaltta rahatsız olmak. Bende bu durumdan oldukça rahatsızım. Merida Matts TFS 300d için 1.75 altı olmayan ( Biraz kiloluyum ve virajlarda kaymasını istemem) dış lastik bakıyorum. Marathon XR alacaktım fakat TR'de bulamadım.

Sizin tavsiyeleriniz nelerdir ? Ayrıca yurt dışından alırsam bir sorun sıkıntı çıkar mı ? Gümrük vs.
 
Scudo
Yanılmıyorsam 75€ yani 150 tl ye kadar sıkıntı yok gümrükte, marathon serisi güzeldir zaten, ben ek olarak 1.75 maxxis overdrive da tavsiye ederim.
 
Aslında araştırmalarım sonucu , Schwalbe Marathon Smart Guard düşünüyorum 2.00 , CRC den veya evanscycles'tan alacağım. Umarım memnun kalırım. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
 
Peki var olan jantıma 1.75 lik teker uyum sağlar mı? (var olan tekerim merida race 2.1)
 
mtb jantlarında en kötü ihtimal bile 1.50 ye kadar alıyor bazıları 1.00 a kadar alıyor. yani 1.75 kesin uyar.
 
maratonlar çok ağır lastik en hafif modeli 600 700 gr. maxis detonator 1.50 yazar ama 1.90 dan farkı yok cok yerden yüksek ve tombik bi lastik ben 1.35 schwalbe kojak kullanıyorum tabi her mtb cinin harcı değil yol lastiğinden farkı yok. birde tekerin kaydırmasının ebatı ile hiç bir ilgisi yok kalitesi ve yol tutuşu ile alakalı. bu 1.35 lerle hiç giremediğim sert virajlara giriyorum on numara tutuşu var. maraton uzun yol için ve tekerim patlamasında ne olursa olsun diyenlerin lastiği. ve ona o kadar para vermekdense conti nin mütiş tur lastikleri var onlarda 700 gr civarında. lastiği türkiyeden almakda fayda var oralardan buraya gelene kadar bi soguk bi sıcak hangi ortamlarda 20 gün geçireceği belli değil. cok etkisi olmasada lastiğin tazeliği herşeyden önemli.
 
  • Beğen
Tepkiler: Furkan Çınar
@semih çelik

Anlıyorum , fakat bulunduğum ortamlarda patlatıcı etken fazla olduğundan birazcık sağlam olsun diyorum , ayrıca var olan jantıma 1.75 ten aşağı takarsam uyum sağlar mı onuda bilmiyorum.
 
http://bisikletgungorler.com/image/cache/data/schwalbe-marathon-28x140-2011-or-700x35-sides-reflectors-700x700.jpg
Abi Maratondan şaşmıycaksın bir şey girmez yanınızda dış iç lastik taşımazsınız
 
Geri