Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mtb mezarlığı

Scudo
Nedir bu MTB'ye karşı düşmanlık anlamıyorum, istersen fatbike sür. Körü körüne bir şeyi savunan insanlara gıcık oluyorum ki durumu hakaret seviyesine taşıyorlar. Ben Bursa dayım iş yerime MTB ile gidip geliyorum. Hafta sonları da Uludağ'dayım. Yolda gören eden olursa çevirip sen şöyle amelesin böyle cahilsin diye çevirip söylesin de şenlendirelim ortalığı. Öyle klavye başında laga luga yapmakla olmuyor. Sanki eforu başkası yakıyor neyine dokunuyorsa milletin..

• Beğen
Tepkiler: Fireblade
@Tuncer I. Yolda gören eden olursa çevirip sen şöyle amelesin böyle cahilsin diye çevirip söylesin de şenlendirelim ortalığı. Öyle klavye başında laga luga yapmakla olmuyor.

işte en sevdiğim insan tipi :D

• Beğen
Tepkiler: fatihy
Ben ankarada yaşıyorum. Birbirine selam vermeme gibi bir duruma hiç şahit olmadım. Yol bisikleti MTB ayırımı da pek olmaz katıldığım gruplar içinde.

@enja Otobanlar yasak ama ben Edirne den İstanbul a 4 defa sürdüm. D100 diye bilinen ( eski otoban ) yoldan serbest...

@Serkancycling gişelerden geçtiniz mi ben gişelerde sıkıntı çıkıyor diye biliyorum

@bysutcu
Birkez yanlışlıkla otobana girip gişelerden geçtim. Yüksek vites ve yüksek kadansla sıkıntı çıkmıyor :) (Bayaa kaçak geçiş yani) Tavsiye etmiyorum tabi. Kabus gibi bir yolculuktu. Yanınızdan - 120-130'la geçen tırlar, yol kenarlarını kaplamış cam kırıkları...

• Beğen
Tepkiler: bysutcu
Geri