Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mtb Park Projesİ (maket)

caner(bmx)

Forum Demirbaşı
Tepki
117
Arkadaslar buradan size mutlu ve umutlu bir haber vermek istiyorum bu konuyla ilgili baya bir talep olmustu istanbul buyuk sehir belediyesiyle ortak bir mtb park yapimina baslamak icin sunum ve guzel bir makete basladim biraz ugrastiriyor ama emeklerimizin karsiligini aliriz insallah bir iki hafta icersinde maket ve sunumum bitecek ve İBB de calisan tanidigima teslim edicem ve oda gerekli mertebelere ulasicak en kisa zamanda yapima baslariz insallah herkesin destegini bekliyorum simdiden tessekkur ederim
http://img518.imageshack.us/img518/5756/spa0052dg4.jpg
(link)
http://img387.imageshack.us/img387/3662/spa0053aw8.jpg
(link)
http://img387.imageshack.us/img387/8756/spa0055jf0.jpg
(link)
http://img387.imageshack.us/img387/8664/spa0056za9.jpg
(link)

Scudo
Engebeli zeminde eğim ve kıvrım vererek proje hakkında biraz daha detay sunabilirsin.Eğimi sağlamak için yayvan bir kap içerisine toprak sererek ve ağaç maketleri koyarak doğaya hiç bir şekilde zarar verilmeyeceğini gösterebilirsin. (Söylemesi kolay diyeceksin ama işin zorluğunu tahmin edebiliyorum.)
Allah kolaylık versin.

• Beğen
Tepkiler: caner(bmx)
kesinlikle ve kesinlikle birlikteyiz caner biliyorsun..Antreak arkadaşımızdan birkaç detaylı daha foto yada video alabilrisek süper olur..Aslında sana filthy bike parkın yapımıyla ilgili linkte birsürü fotoğraf var ama genede biraz daha teorik anlatımların olması daha iyi olurdu..
Merak edenler için filthy bike park ın yapılırkenki fotoları

(link)

• Beğen
Qux helal olsun kardeşim emeklerine ve cabalarına işallah başarırısın ve bu kadar insanı bir parka kovusuturup mutlu edersin bende dahil :D

• Beğen
hepinize ayri ayri tessekkur ediyorum tabiki bunlarla sınırlı deil cok genis bir maket olucak toprak alanlarin oldu bolgelerdede rampalar falanda olucak filthy bike parkın bir nevi kopyasi olucak ama olucak birde resim ve videolardan olusan guzel bir slayt hazirlicam bide en onemlisi yer konusu onunla ilgili herkesin bir karari olmasi lazim en olmadi belediyenin tahsis etti yer olucak

umarım isteğiniz gibi bir parkur olur, kolay gelsin iyi çalışmalar..

@deepcriminal

o tek benim parkurum olmucak herkesin parkuru olucak

o yüzden hepimiz kürek çekiç sallayacaz merak etme sen :) bizim kadro tamamen katılacaklardır yardıma eminim tabi izin çıkarsa :)

izin bi çıksın biyerden çadır bulup sabah akşam çalışıcam Caner inş. yeterli alan ve belediyeden yeterli bir bütçe buluruz da güzel bir yer yaparız. Erkal ın dediği gibi polenezköy iyi bir fikir. haziranda da 4X yarışları olucakmış sanırım. orayı tambir bisiklet kompleksine çevirmek bizim elimizde :)

Polonezköyün avantajı bence
*Şehre kısmen yakın oluşu
*Halihazırda zaten olimpik bmx parkurunun olması(rampalar)
*Derin ormanların olması ve topragın daha yumusak olması senin şu nortshore olayın için güzel bi şekli var.Aydos çok sert zemın ve açıklıklı fazla rüzgar alıyor..
*Bölgedeki yapılacak rampaları bozabilecek yıkabilecek bir kalabalık yada etkinlik pek olmuyor..
*Orman içi ulaşımda fena sayılmza(aydosta vadi tarzı bi geçiş oldugundan tepeye çıkması uzun sürüyor)

Filthy Trails Parkin cok buyuk bir eyim kullanmiyor, sadece DROP zone kismi biraz eyimli, gerisi hafif eyimli. Cok da uzun parkurda degil maximum 500-600 m uzunlukta. Cok uzun ve eyimli olmadigi icin, lift siz kolay ca cikilip iniliyor yorulmadan.

3 tane ana parkur var, hepsi tek serit ile basliyor sonra dropzone dan sonra 3 seride bolunuyor, zorluk derecesine gore 3 farkli serit yapildi, birisi small step ler kullaniyor, viraj lar var ve northshore lar ila bitiyor, ama northshore lara cikip kolay da iniliyor atlama siz, ama istersen step down ila bitirebilirsin. Zor serit A-LINE kullaniyor, arka arkaya 4 tane double var ve roadgap ila bitiyor. 3. serit de kolay shore lar ve cok virajli oluyor.

Alan ilk once belirlensin bence, cunku alan geografisi de moduleri belirliyecek. Bence proje tum dereceler acik olan bir bikepark olsun. Deli drop ve roadgap lar olmasin, ama olabilsin ilerde. Zaman ila bilirkte moduleri zorlastirabilinir, veya eklenebilinir.

Filthy de simdi DIRT line yapiliyor.

Mumkun kadar bilgilerimi sizin ile paylasirim.

@ErkaL

Önemlisi Polonezköy yöneticilerinin bu işe sıcak bakması. Bence gidip görüşmelisiniz.

mıllet bu super bır haber yer felan bellı olursa herturlu yanınızdayım hemen kalkar gelırım kazma kurek ama onemlı olan yer bellı olsun...gelısmelerden bızı haberdar edersenız sevırnırın.SAYGILAR:sigaraici

• Beğen
Tepkiler: CESURBİKE
Erkal ve dier arklarlara bende katılıyorum.Yer belli olursa bizim tayfadan 15 e yakın işci cıkar bende dahil olmak üzere :D

• Beğen
Proje cok guzel ve heyecan verici, umarim bir sonuca ulasir. Bu arada fikir almak isterseniz eger Ryan Leech'inde yer aldigi "west coast style - freeride fundementals" adli bir dvd gecti gecenlerde elime orda Kanada park alaninda farkli parkurlar yer almakta. Video'ya e-mule veya torrent gibi peer yazilimlarindan ulasmaniz mumkun.

bir rampadan yükseldikten sonra yere dik olarak bi yol daha yapın ondan sonra tekrar rampa ile parkur devam etsin (wall ride oluyordu galiba) bence çok hoş olur.

bunun gibi mesela;
(link)

Geri