Hmm projeyi tam anlamadım. Profesyonel anlamda kocaman bir bisiklet parkı mı yapmayı dusunuyorsunuz?
Belediye olur da bir dagı gözden cıkartırsa, bu iş kazma, kürek bir de el arabasıyla olmayacagından, kepçe, silindir, kamyon gibi taşıtları da saglamaları gerekecektir. Insaat esnasında su, yemek, tuvalet ihtiyacları.. gerekirse konaklama merkezi.. Parkı yapacak insanlar kimler olacak? Bir belediye calısanının, 60 km/h ile inilen hattın sonuna 50 derece acılı rampa yapmasını, veya alakasız yerlere bosluklar koymalarını hos karsılamazsınız emin olun... İşi bilen insanların calısması lazım. Gerekirse yurtdısından adam getirtilmeli.
Bunca zahmetin geri kazanımı? Bu sektorun hacmi nedir? Ayrıca parkın korunması? Bakımı? ...
Ha yok belediye bize 10 dönüm alan versin, kafamıza göre takılalım diyorsanız başka... Onun için bile kazma kürekten fazlası gerekiyor, ayrı mesele.
Yoksa ilk dedigim gibi birşeyin bu ülkede olacagını, olsa dahi bunu 10 seneden önce görebilecegimizi düşünmüyorum. Gerçekçi olmak lazım.
Öte yandan ben sadece biniyorum, kendi kafama göre birşeyler yapıyorum burada. Sen güzel birşey düşünüp gerekli yerlere iletmişsin. Tebrik ederim.