Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

MTB spd hangisi

Tepki
60
Bisiklet
Giant
Arkdaşlar spd pedal almayı düşünüyorum sizce hangisini almalıyım. Yada sizin önereceğiniz bir pedal varmı.

1) SHIMANO M530
2) SHIMANO PD-M520
3) WELLGO 094 karbon adet ağırlığı 155gr

wellgo M094 karbon

Scudo
Amatör binici için karbon filan hikaye, doğrudan şaşmayın.
Herkesin kullandığı ve en çok satılan model olan SHIMANO PD-M520 öneririm.
Bu konudada kafanızı bulandırmayın.

tabikide öyle fakat arada yarı yarıya bir hafiflik söz konusu kafamı kurcalayan da o fiyat olarakta aynılar hemen hemen wellgo m094 ve shımano m520 :/

@Berkant kesik anlıyorum fakat, bir süre sonra o pedal elinizde kalır, kırmanız içten bile değil. Bu modellerde karbon kalitesiz ve dayanıksızdır.
araştırmalarda 1000km yaptıktan sonra yatakların bittiği söyleniyor.

@Berkant kesik

WELLGO M094 ile ilgili yanlış bilgi var sanırsam bu pedalın karbon olmaması lazım. Yabancı sitelerde alimünyum olarak geçiyor ve ağırlığı 314 gr.

@Furkan TK
WELLGO M094 delta bisiklette karbon gözüküyor (link)
WELLGO M094B olan da alimünyum (link)

M520 candır.

İkiside alüminyum gözüküyor muhtemelen delta hatalı bilgi girişi yapmış. Mail atıp sorabilirsiniz.

WELLGO M094

(link)
(link)
(link)

WELLGO M094B

(link)
(link)

@BF Okuru

1 (link)
2 (link)

biraz daha araştırıp şunlardan birini almayı düşünüyorum teşekkür ederim açıklamadan dolay :)

Peki ayakkabı olarak 100 150 arası önereceğiniz bir model varmı spd ye alışmak zor alacak artık düşmelerimide bol bol yazacak gibiyim :)

@Furkan TK

Çok teşekkür ederim :)

Shimano A530 SPD, düz tarafında çok fazla tırtık olmadığı için yol bisikleti için ancak mtb'de kullanıyorum ve sadece sert inişlerde kilitli kullanmamak için bu modeli seçtim. M520 de var ancak a-520den daha fazla memnun kaldım

@Furkan TK katılıyorum, bu pedalların karbon ile bir ilgisi yok. Sadece alüminum malzemesi extra ince işlendiği için pedal karbon hafifliğinde.

@BF Okuru
bilgilendirmeniz için teşekkürler :) şimdi bir ricam daha olacak :) shımano m520 mi 530 mu karar veremiorumm :(

@Berkant kesik rica ederim :) 520 veya 530 tamamen aynı ürünler. Sadece görsellikte fark var. Size kalmış, hangisi hoşunuza gittiyse onu alın.
Ama ben alacak olsam 520 alırım :)

Al 520 uzun ömürlü kullanırsın. 2 bisikletim var, ikisinde de 520 kullanıyorum

• Beğen
Tepkiler: Berkant kesik
Bu fiyata daha iyisi bence yoktur. Uzun süredir kullanıyorum herhangi bir sıkıntı çıkarmadı. Spor için çok şık duruyor ayrıca.
(link)

Geri