Scudo Sports

Mtbde yol lastiğine geçmek istiyorum

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
Başlıkta belirttiğim gibi yol lastiğine geçmek istiyorum şuan 2.10 var üstünde, 26x1.50 Green Guard YOL LASTİĞİ almayı planlıyorum sizce nasıldır iş görür mü?

Scudo
kalın lastiklere oranla performansta artış oluyor. ben 26x1,15 kullanmıştım CST'nin. ama mtb'nin ruhu kayboluyor o zaman. baktım olmuyor yol bisikletine geçtim hemen.

Ben 26x1.50 marathon kullaniyorum performansta artis oluyor yari hibrit havasi var ama unutma dag bisikleti dag bisikletidir dişli oranlari da ona göre dir .sonucta daha az angaryan olur ama ben tamamen yol bisikletine gectim onu da sehir içinde kullaniyorum sonucta rahatlarmisin evet rahatlarsin

Bende dağ bisikletinde 26x1.35 Hutchinson Acrobat kullanmıştım ve çokta memnundum ama sonuçta dayanamadım şehir bisikleti aldım. Dağ bisikletinin görüntüsünü biraz zayıflatıyor onun dışında fiyat performans olarak düşünüldüğünde her türlü tavsiye ederim.

Fazla sıkıntı olmaması için marathon green guard 1.75lik lastik taktim cok farkı var. 1.50 faxla inca llur diye düşünmüştüm. Yine 1.50nin ince olacağı dusuncesindeyim 1.75-1.50 aralığı tercih edilebilir. Daha bayira cok cikmiyorsan kesinlikle pisman olmassin.

bende marathon schwalbe 1.75 kullanıyorum. Yalnız 2.10 luk dişli lastikten buna geçince biraz konfor kaybı oldu ama hız olarak çok iyi. 1.50 daha çok sarsıntı yapar diye düşünüyorum.

Geri