Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mtb'ye şehir lastiği ve sabit maşa takıldı, görev tamam :)

Fevzi Orak

Daimi Üye
Tepki
244
Bisiklet
b'Twin
Orjinal hali
1.jpg
Mosso Sabit Maşayı İzmirden aldım

2.JPG

lastikleri yurtdışından aldım
3.JPG

iç lastiklerin yeri yurdu belli :p
4.JPG
buda 1.50 ile 2.00 dişleri erimiş dağ lastiği ile farkı:D

5.JPG

6.JPG

shawebleleri taktım bisiklette görünümü
7.JPG

evet bunlarda eski dış lastik ve iç lastikler artık bir kenarda :D
9.JPG
bundan sonraki fotoğraflar bisikletin yeni hali

10.JPG 11.JPG 12.JPG 13.JPG 14 (2).JPG 14.JPG 15.JPG

Bisiklet Rockrider 500 modelidir Medium kadrodur . 14.3 KG ağırlığı vardı. Şuanda 11,6 KG a düştü .
Ön disk frendi , diskten bıktım diyebilirim sürtmeler eğilmeler . Vfrene çevirdim maşada jantta uyumlu olduğundan :)
Lastikler Schawable Marathon Racer 1.50 modeldir . Toplam değişikliğe 450 TL ye yakın gitti.

Scudo
hocam eklemen çok iyi olmuş. rockrider 500 modeli galiba. lastiklerin markası ve modeli nedir? nereden aldınız bisiklet beni çok yoruyorda değiştirmek lazım.

@NedensizPostalar evet rockrider 500 modeli , lastiklerin markası ve modelini yukarıda düzenleme yapıp yazdım ama schawable marathon racer 1,50 modelidir hem hafif hem kaliteli türkiye fiyatı 175 tl tanesi yurtdışı kargo dahil 200 tl ye geldi . Bisiklet süzülüyor ve daha atak ayrıca yol tutuşu sorunu yaşamadım bir fark yok denebilir ,kalın lastik ile yolda gitmek hammallık

• Beğen
Tepkiler: Mustafa yıldızzz
Harika olmuş. Güle güle kullanın. Maşa ve lastik seçimi mükemmel. Yalnız kafama takılan birşey var. Sanki jant V frene uygun değil gibi. Fren pabuclarinin temas ettiği jant yüzeyi, disk uyumlu jantlarda boyalı. Sizde de öyle gibi. En kötü ihtimal Eskiyinceye kadar kullanip sadece çemberi degistirirsiniz.

Bu arada bisiklet bagaj baglayip uzun tura vurmalik olmuş tam :)

Valla harika görünüyor :) aynı sistemi abime bir rockrider 500 alıp yapma düşüncesindeydim konu cuk oldu, yorumlarınız nedir ?

• Beğen
Tepkiler: Fevzi Orak
Lastikleri aldığınız siteyi öğrenebilirmiyim :)

@alierkanimrek aynen öyle şimdilik böyle takılacaz bakalım :)
@top.baturhan bike discount diye yazılıyordu sanırım şuanda telefondan girdiğimden tam linkini atamıyorum kusura bakmayın @İlbey Yağcı teşekkürederim amacım böyle bir konu arayanlara yardımcı olmak olduğu için açtım , bende böyle birşey yapmayı düşünürken araştırma yaptım ama pek bilgi bulamamıştım ..
@Gökhan kocatepe nasıl yani anlamadım
@Ahmet Faruk Eğit çok teşekkürler ama bisikletçi jantlar uygun demişti şimdilikte bir sorun yok gibi

@İlbey Yağcı yorumum çok güzel oldu performans ve ağırlık yönünden on numara , lastik yönünden bisiklet süzülüyor hızını koruyor , maşa da enerji kaybını engelliyor hem hafif , ama baya masraflı oldu öğrenciye göre 450 lira gitti

Sağolun cevap için, bugün gittik 500'ü inceledik, sanırım alacağız. Maşayı değiştirmeyip şimdilik lastikle işi çözeceğiz.

Birkaç sorum daha var, dişli oranları düz yolda yeterli mi ? Bir de lastik değişiminden sonra bisiklet yüksekliği birkaç santim düştü mü ?

Güzel bir çalışma olmuş, ama 450 tl de az bir rakam değil hani, güle güle kullan...

• Beğen
İyi günlerde kullanın. Ben düz maşalı bisikletleri daha çok seviyorum :)

Senin dış lastikleri 16 aydır kullanıyorum, epey km de yaptım, daha hiç patlamadı.

Hele hiç unutmam Konak Vapur iskelesinin önünden geçerken 5 bisiklettik ikisi lastik patlattı. Gül temizlemiş çiçekçiler, yerler gül dikeni dolu. Direk üstlerinden geçtim yavaşlamadım bile. Yol biskleti de geçti sorunsuz, dişli MTB lastikleri patladı.

Hayırlı olsun.

Hayırlı bisiklet çok yakışıklı olmuş güle güle kullan bu lastikler seni çok rahatlatacak....

• Beğen
@İlbey Yağcı Yerinizde olsam rockrider 500 yerine direk şehir bisikleti alırım ... Yükseklik açısından birşey farketmedim ama illaki olmuştur çünkü asansörle indirip çıkartıyorum dikey vaziyette çok sıkışıyordu , lastikler değiştikten sonra rahatça asansöre sığıyor :D

@Yavuz SOYLU bu konuda bana yardımınız için teşekkür ediyorum :)

@S.Paker teşekkürler , umarım benimki de dediğiniz gibi patlamaz :)

@C.Koc teşekkürler dediğiniz gibi :)

@savasBEY teşekkürler :)

@sametutuncu aynen valla oh be :D

• Beğen
Tepkiler: sametutuncu
arkadaslar yanı napaılım sımdı:) mtbnın uzerındekı dıslı lastık kalsınmı ki hamallık oluyo yoksa;arkadasın taktıgı lastıktenmı takalım bızde surtunme azalsın bısıklet aksın ama patlamaya karşı daha az dırenclı mı olur bu sefer tskler:)

vala gerci bnm bısıklet 4 senelık, bı kez patlattım bı daha da patlamadı nazar degmesınde...:)

@yavuz öztürk taşlı topraklı yollara pek girmiyorsanız dişli kullanmanın anlamı yok . patlama konusuna gelincede lastiği yeni aldığım için pek birşey söyleyemeyeceğim

• Beğen
Tepkiler: çağan1907
Geri