Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Muc-off dry lube ve bike cleaner çekilişi

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

Road_Runner

Road Runner
Tepki
24.856
Bisiklet
Cervélo
Forumdaki son konum ve yorumumdur :harika:

E90AF565-0EDE-49A2-863C-042C5D739663.jpeg
Shimano ve Zefal yağ kullanmıştım daha önce, Muc-off ile bu yağlar kıyaslanamaz bile. Yağı zincire doğru uyguladığınızda yaklaşık 250 kilometre boyunca zinciriniz tertemiz kalıyor. Çok ilginç ama güzel bir teknolojisi var. Uzaktan bakıldığında zincir adeta kuru gibi görünüyor ama sürüşte hiç ses yok, vites geçişleri akıcı. Zincire ancak dokunduğunuzda yağlı olduğunu anlayabiliyorsunuz. Diğer marka yağlarda ise zincir ilk sürüşten itibaren simsiyah oluyordu. Bu yağı kesinlikle öneririm. Ürün 60 mllik versiyondur. Türkiye’de sadece delta bisiklette bulunabiliyor.
17262B9E-9B92-4530-ABFC-02B71872E2AC.jpeg
Muc off’un çok amaçlı bisiklet temizlik spreyi. Ben bu spreyi, bisikleti yıkamadığım zamanlarda hızlı temizlik için kullanırım diye ummuştum fakat sprey bunun için uygun değil. Çünkü bu spreyi bezle silseniz bile, bisikleti su ile durulamanız gerektiği yazıyor özellikleri kısmında. Keşke hızlı temizlik için, sadece bezle silmek için uygun olsaymış. Sprey uygulandıktan sonra 5 dakika beklenilmesi ve suyla durulanması öneriliyor. Ürünün kullanım mantığı böyle tasarlanmış, bana bu yüzden pratik gelmedi, çünkü sabunlu suyun profesyonel hali olarak tasarlanmış ve hoş kokuyor, çiçek kokuyor. Püskürtme mekanizmasından çıkarken çok köpürerek çıkıyor, yani adeta köpük sıkıyor gibi oluyorsunuz. 5 dakikalık yumuşamanın ardından bisikletteki her türlü lekeyi başarılı bir şekilde çözebiliyor. Sadece kadro için değil, tüm bisiklet kullanımı için tasarlanmış bir ürün, yani aktarıcılarda ve zincirde, jantlarda da kullanılabiliyor. Ürün 1 litrelik versiyondur. Türkiye’de sadece delta bisiklette satılıyor.

Her iki ürünü de farklı üyelere çekilişle vereceğim. Ürünleri sadece birer kez, test etmek amaçlı kullandım. Yani tam dolular diye düşünebilirsiniz. Bu konunun altına yazdığınız yorum numaranız, çekiliş numaranız olacaktır (yorumunuzun sağ üzerindeki #1 gibi ifade yani)
Çekiliş tam 1 hafta sonra, bu saatte yapılacak. Çekilişi rastgele sayı tahmin eden bir uygulama ile yapıp, videosunu buraya, bu yorumu güncelleyerek ekleyeceğim. 2 ürün için, birer çekiliş, yani toplamda iki çekiliş yapılacaktır.
Konu altına birden fazla yorum yazıp şansını artırmak isteyen üyeler; Özgürsünüz.

Konu altına başka yorum yazmayacağım, mutlaka cevap vermem gereken bir durum oluştuğunda bu yorumuma ekleme yapacağım.

Her iki ürünü de ücretsiz kargo ile, çekilişin ertesi sabahı göndereceğim. Kazanan üyeler hızlı bir şekilde adreslerini bana o akşam özel mesaj yoluyla ulaştırsınlar lütfen.

İyi forumlar ve kazasız sürüşler dilerim.

Edit1
Yetkim alındığı için 1 hafta sonra yorumu güncelleyemiyor olacağım, kazananları ve videoyu yorum olarak ekleyeceğim. Selamlar

Scudo
Forumdaki son yorumumdur kısmını beğenmedim :(

Küskünlükmü var bilemedim ama benim bir arkadaşım bana en ufak sarsıntıda yıkılacaksan hemen bırakmalısın. Yada tek kişi kalana kadar devam etmelisin diyordu. Bu günlere bakınca devam diyerek doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
ürünlere talibim :)

• Beğen
@Serkan Mıstınoğlu Bırakmasaydınız iyi olurdu ama son karar sizin tabiki. Düzgün cümle kurulumlarınızı, söylemek istediğinizi açık ifade edişinizi muhtemelen özlüyor olacağız. Çekilişi kazanacak olana şimdiden hayırlı olsun.

• Beğen
Serkan abi gitme bir gün daha kal.

Ürünlere talibim abi

• Beğen
Özellikle günün fotoğrafı konusundaki paylaşımlarınızı özleyeceğim.

• Beğen
Ürünler gerçekten güzel. Herkese bol şans dilerim umarım bana çıkar :koptum:

• Beğen
Gerek incelemelerinizi gerekse konu anlatımlarınızı, makale yazar gibi foruma konu açmanızı özleyeceğiz. Gönül ister devam edin, konularınızdaki yalın ve mizahi anlatımlarınızı esirgemeyin diyeceğim ama karar sizin.

• Beğen
Son yorumum derken ?

Bende varım zincir yağım olaydı iyidi

• Beğen
Gitme kal desem, ya yağ çekiyor diyecekler ya da yağ istiyor ama ne yağ çekiyorum ne de yağ istiyorum. Gitme kal diyorum ve bu mesaja çıkarsa hakkımı bir alt mesaja bırakıyorum.

Bu forumun kaliteli içerik olarak yüzde doksanı sizin yazılarınız. Bisiklete bilimsel açıdan yaklaşıyorsunuz, ki bu çoğu bisikletçide yok. Genelde kulaktan dolma bilgilerle hareket ediyor çoğu kişi, en azından benim kısıtlı gözlemlerime göre durum bu. (Buna en güzel örnek kilitli pedalların performansa katkısı tartışması, %100 daha verimli diyen bile vardı bi' ara. :naslyany:)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri