Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Muc-off dry lube ve bike cleaner çekilişi

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
yerimizi alalım hayırlısıyla...

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Scudo
bizde bulunalım. yazılarınız cok guzeldi keske gitmeseydiniz

• Beğen
ya çıkarsa :)

• Beğen
Çekiliş için teşekkürler üstat da niye ayrılıyorsun ya?
Gerçekten üzüldüm, umarım geri dönersin çünkü adminlik bırakıldıktan sonra bir daha o siteye giresin gelmiyor. Daha önce adminlik yapmış biri olarak çok iyi biliyorum. :(

• Beğen
resimdeki muc off dry lube yağı kullanıyorum. gercekten cok uzun kmler zinciri ve dişlileri temiz bir şekilde tutuyor karartma yapmiyor güzel bir yağ tavsiye ederim

• Beğen
Bu forumda bilgilerinden en çok yararlandığım kişiydi sanırım :(
Forum artık çok daha boş

• Beğen
Ben de yerimi aldım, beklemedeyim :)

• Beğen
çekiliş kısmı iyi olsa da , "son konum ve yorumumdur" kısmı çok kötü.. foruma katkısı olan, bilgi paylaşanan birinin kaybıdır, yetkilerin alınması ise daha farklı bir boyut. kötü bir kayıp olur, umarım kısa zaman bu durum düzelir..

Genç yaşında; askerlikte bile foruma göz kulak olmasına, kimi zaman kantarın topuzunu kaçırıp kafasına göre yaptırım uygulamasına, kimi tekaütlerlerin zevzek tekrarlarına göz yummasına,hamaset edebiyatına prim vermesine rağmen, açtığı konular ve yaptığı işlevsel çevirilerle forumda kendine özel biridir Serkan Mıstınoğlu..Bisiklet yaşam biçimi olduğundan fazla uzaklaşacağını sanmam, istemem de...
Aramızda olman iyi olur Serkan kardeşim...

Her şeyin bir sonu var .Ömür bitiyor.Hayırlısı olsun Serkan bey.Çekiliş güzel olmuş.
Umarım ihtiyacı olana çıkar.

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri