Orkun KnighTR34
Kara atlı prens
- Tepki
- 1.967
- İsim
- Orkun
- Başlangıç
- 2006—07
- Bisiklet
- Peugeot
1 L fiyatı 15 ₺ olan Carpex cilalı oto şampuanı, 400ml'si 20'şer ₺ olan 404 zincir yağı ve sıvı gres, 400 ml 10 ₺ 404 balata temizleyici aynı işi görüyor. Cila ve pasta olarak da ÇBS veya DYO(ekşici pınar boykotçuları kızacak) performans/fiyat bakımından güzel ürünlerdir. Bez olarak BİM 5'li paket tüylü microfiberler harika iş çıkarıyor. Jant temizleyici (jantlardaki balata tozunu ve aktarıcıdaki yağ kalıntıları için) olarak da Plenty kullanıyorum, memnunum. Sele ve vites kollarını da BİM'de satılan Hyperactive silikonlu sprey ile parlatıyorum.
7 dolarınıza kıyarsanız Aliexpress'ten 9h mr fix marka seramik kaplama getirtip uygulayabilirsiniz. Muc-off'un kralı gelse seramik kadar iş görmez.
Uygun fiyatlı lastik parlatıcı önerilerine açığım. A101 perşembe indirimlerinin birinden aldığım Plenty ürünü kullanıyorum ama memnun değilim. 1 hafta geçmeden etkisini kaybediyor ve lastiği elleyince ürün ele bulaşıyor.
7 dolarınıza kıyarsanız Aliexpress'ten 9h mr fix marka seramik kaplama getirtip uygulayabilirsiniz. Muc-off'un kralı gelse seramik kadar iş görmez.
Uygun fiyatlı lastik parlatıcı önerilerine açığım. A101 perşembe indirimlerinin birinden aldığım Plenty ürünü kullanıyorum ama memnun değilim. 1 hafta geçmeden etkisini kaybediyor ve lastiği elleyince ürün ele bulaşıyor.