Scudo Sports

Muğla

Selamlar Marmaris’ten Burak ben mtb için uygun parkurlarımız var pedallamak isteyenleri beklerim. Organizasyon yapanlara katılmak isterim.

Scudo
Öncelikle Selamun Aleykun arkadaslar Mart Nisan gibi Muğla Ören'den başlayacak olan tur Çanakkale'de tarihi yerlere gezerek son bulacaktir 7 veya 10 gun arasi kampli olarak duzenleyecegimiz bu etkinlige tum degerli dostlarimizi beklerim gerekli bilgi için bana whatsapptan ulasabilirsiniz 05 36 602 17 70

en son 11 yıl önce yazılmış. uzun zamandır bisikletçiyim. ama forumda yeniyim. ben de Fethiye'de yaşıyorum.

• Beğen
Tepkiler: berkayabali
selam ozgurgokalp
Forumda yeniyim de Fethiye'li bisikletçi az mı ne? nerde bu kadar bisikletçi?

Ozgurgokalp sizin de bisiklet Cannondale sanırım. Ben çok memnunum. alalı 8-9 sene olmuştur. hala aynı tekerlekle daha hiç patlamadan devam ediyorum. geçenlerde sadece 2 jant telini kırdım dağda bayırda gezerken.Biraz ağır bir bisiklet ama sağlam. Siz de memnun musunuz?

Benim Cannondale karbon bir yol bisikleti. Bisikletle ilgili sorunum yok ama yaklaşık 1 senelik kullanımımda 2 takım lastik eskittim, defalarca da patlattım :) Bir de bu günlük kullandığım bisikletim değil. Diğer bisikletlerim de de durum benzer. Selamlar...

Fethiye benim icin ayri onem tasiyor hayalimin mola noktasi:)21 nissanda fethiye otogardan teker doner teee hatay yayladagina

Bir asfalt dokmedikleri kalmis :ssrtcbya: Yamac parasutu yapmak icin gittigimde (2003-2004) yol toprak ve baya kotuydu. Eski arazi araclari ile cikmistik. Vay be, ne gunlerdi :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Fatih_K
@CmlCLK hocam geçen yıl düzelttiler yolu. Yarısı dökme asfalt yarısı parke. idare ediyoruz. Yol ile bir sıkıntımız yok ama paraşütçüleri taşıyan minibüsler sıkıntı yaratıyor. Çok hızlı inip çıkıyorlar. Şimdi teleferik inşaatı var. Teleferik bittikten sonra inşallah bu minibüs teröründen kurtulacağız :)

@Fatih_K video için teşekkürler (0:54 teki emmi de efsane olmuş ufo gören masum köylü)

Sayın @Fatih_K dediğiniz gibi teleferik yapılırsa yolu düzlemenin bir mantığı kalmıyor. Hem dağ bisikletçilerinin zevkini de engellemiş oluyorlar. Ama paraşütçüler için bir hayli kolaylık olur.

Cemal Ç.

@CmlCLK
Hocam öyle diyorsun ama bir şeyi gözden kaçırıyorsun. O yol zaten paraşütçüler için yapıldı. Eğer toprak yol olarak kalsaydı minibüsler geçerken o yolda bisiklet süremezdik. Vızır vızır geçip inanılmaz bir toz kaldırıyorlar. Yani ya toprak olacak, araç olmayacak ya da araçlar olacaksa da toprak yol olmayacak. Yani neresinden tutsan elinde kalıyor. Bisikletçileri düşünen yok ki.

@thieft3000
Rica ederim.

Fethiye'de şöyle merhametli, 85 kilo olan birini bisikletten soğutmayacak yokuşlar tavsiye edebilecek var mı? Tırmanmak istiyorum ama yavaş yavaş giriş yapmak istiyorum.

Bu başlığı canlandırmakta fayda var sanki. :=) yaklaşık bir aydır bodrum'dayım ve haftada en az 4 gün tura çıkıyorum. Birlikte sürmek isteyenlerle iletişimde olmak isterim.

Diyorum bodrum da o kadar dağlık alanlar var pedasa vb. gibi yerler mtb turları yapılacak yerler çok ve bodrum bisiklet kulübü sadece 15-20 kişilik turlar yapıyor yani pek fazla hizmet görmedim yani bu sene olmasa da seneye mayıs ayı gibi bi mtb grubu kursak pedasayı veya diğer dağlık alanlar gezsek iyi olmaz mı ?
Yani güzel bi grup olabiliriz hem bodrum olarak güzel bi etkinlik olabilir.
Şimdiden herkese teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: mehmet fikret
bodrum yada datça çıkışlı tur yapmayı düşünüyorum 4-5 günlük iki ilçe arası 2-3 hafta sonra rotayı bilen var mı?
Ve katılmak isteyen olursa.
düzgün camping alanları bilen varsa paylaşabilir misiniz
Şimdiden teşekkürler. .

Geri