Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Muharrem ince'ye 'makam aracı' hediye edildi

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye gençler tarafından makam aracı olarak ‘bisiklet’ hediye edildi.
b29bbcdbd12e863352b6169ecdc92913c15aad507951b2d00c6d6dbf877029e0.jpg
Miting sırasında Samsunlu gençler tarafından İnce’ye makam aracı olarak kullanması için üzerinde "Halkın cumhurbaşkanına halkın armağanı" yazan bir bisiklet hediye edildi. Konuşmasını yarıda kesen İnce, hediyeyi kabul edip bisikleti Cumhurbaşkanlığı demirbaşına kaydedeceğini söyledi.

(link)

Scudo
Marka yine Salcano sanırım. Bir kere de başka marka olsa ne iyi olurdu. Belki çok önemli değil ama sanıyorum bu işlerin başını hep Salcano çekiyor.

Koca Cumhurbaşkanı adayı zoom maşa kullanıyor :agla: oysa yeni cannondale lefty orco yakışırdı :(

Neden bizim milletin aklında bisiklet diyince her zaman dişli lastikli mtb bisikletler var.İnsan gider tur fitnes bisikleti alır.

KzvVjt.jpeg
Keşkeeeeeee ...

@Cyclinq

Türkiye'nin yolları genelde dağ yolu gibi ondandır :)

• Beğen
Tepkiler: kerem E
unnamed.jpg
Ben sayın İnce nin bisiklet seçimini oldukça başarılı buldum. Açıkcası özlem hanıma ve sayın İnce ye yakışmış. Yalnız logo tanıdıkta marka ve modeli biri hatırlatırsa iyi olur.

@mehmetsunuMarka btwin biri tur biri fittnes sanirim ama modelleri tam bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
gururla araplara 40 milyar dolar para harcadık diyen birinin tam tersine kendi milletimize 40 milyar dolar para harcayacağız diyen biri. burda harcanan para senin benim vergim, bizden sömürülen paradır.

sigortasız bir türk hastaneye gitsin ücret talep ediyorlar. arap gelsin, sorgu sual yok, dükkan senin. ilaç da sorgu sualsiz bedava. istersen 4 senedir türkiye'de ol.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri