Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Muharrem ince'ye 'makam aracı' hediye edildi

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@esenturk bizim insanımız böyle işte iyiken iyi ama biraz kemer sıkıldı mı vur abalıya. Bunun Nedenini biliyorsun fakat kabul etmek istemiyorsun. Nankör insanlarız. Son yıllarda dış güçlere karşı verdiğimiz mücadele sadece topla tüfekle olmuyor. Ekonomi savaşı veriyoruz. Ama bunun sizin için bir önemi yok, çünkü siz vatanın geleceği, akıbetinden çok kendi rahatlığınızı düşünüyorsunuz. Vatan elden gitmiş kime ne.

Scudo
@mubeac bu zamlar ne kadarlık bir zaman periyodunu kapsıyor? Şimdi AKP nin iktidara geldiği tarihten beri yapılan zamları falanı filanı bulup atardım ama zaman kaybı olurdu. Zaten videoda da bi yollar köprüler falan var ki onlar da benim inek gibi sağılmam sayesinde yapılıyor. Köprüler desen başkasına yaptırılıp, üstüne geçiş garantisi veriliyor. Kimse geçmeyince yine ben sağılıyorum. Yerli uçak bulutların arkasında, gözükmüyor. Bir ara araba falan vardı, o da ne oldu bilmiyorum. Zaten araba yapmadan insansız hava uçağı falan yapılabileceğini sanıyorsan ne diyeyim :D

@mubeac o dış güçlere karşı verdiğin mücadele neden peki? O ekonomik saldırılar neden oluyor? mesela neden fransa ya polonya ya letonya ya olmuyor da bize oluyor? Yanlış dış politika olabilir mi? Stratejik derinlik derken ortadoğu bataklığının derinlerinde kendini bulmak olabilir mi ? Vatanın geleceği akıbetinden çok kendi garantisini varlığını korumayı geleceğini düşünen bizden başka birileri de var Muhammet. Bu arada Almanya hala bizim havalimanını kıskanıyor mu bilgin var mı? Hani şu yollarını köprülerini onlara yaptırıp sonra o köprülerden geçmek için onlardan araba alıp sonra seni kıskanıyor sandığın?

@esenturk bizim insanımız böyle işte iyiken iyi ama biraz kemer sıkıldı mı vur abalıya. Bunun Nedenini biliyorsun fakat kabul etmek istemiyorsun. Nankör insanlarız. Son yıllarda dış güçlere karşı verdiğimiz mücadele sadece topla tüfekle olmuyor. Ekonomi savaşı veriyoruz. Ama bunun sizin için bir önemi yok, çünkü siz vatanın geleceği, akıbetinden çok kendi rahatlığınızı düşünüyorsunuz. Vatan elden gitmiş kime ne.

@esenturk evet hala bizi kıskanıyorlar. Bu mücadele yüz yıllarca devam etti devam edecek. Ama bunun bilincinde değildiniz.

iç politikada çözüm sureci ve dış politikada abd önderliginde yanlış suriye politikasindan dolayı yuzlerce şehit verildi,apo iti gundeme oturtuldu,tsk nin eli kolu bağlandi çözum surecinizden dolayı,bu ülkenin başina kim gelirse gelsin bundan daha karanlik donem yasatamaz.bu benim gorusum herkesin gorusune saygim var iyi ramazanlar

@mubeac
Yav kardeşim resmen seninle dalga geçiyor böyle alaycı cümlelere kanmayın yahu

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@Engin ATAL

Chp nin inceyi aday yapma sebebi ulusalci ve solcu kesimin secime katilimini saglamak icindir. Secime gitmeyen secmen sayesinde secim kazanan akp nin bu kez oyununu bozmak icin chp chp lilerin en sevdigi birini aday yapti. Ayni sekilde saadet ve iyi parti de bu gaye dogrultusunda en guclu adaylarini koydular. Kilicdaroglunun sag ve milliyetci secmenden oy alma sansi inceye gore daha azdi ve gayet dogru bir tercih yaptilar. Sen daha olayi tam kavrayamamissin ama uzulme önemli degil.

Ne ince ne aksener ne karamollaoglu aponun mektubunu diyarbakir meydanda okutacak bir utanca imza atmadilar ve atmazlarda. Aponun yaverlerini yoldaşlarini biz çok iyi biliyoruz . Ona sayin diyenleri onu cozum surecinde ortak akil ilan edenleri isyanci seyh saitin öz torunlarini vekil yapanlari dagda pkk kiyafetli resmi olmasina ragmen demirtaşi kürt halki benimsemedigi halde zorla kürt halkinin temsilcisi ilan edip onlari muhatap alarak acilim yapanlarida biliyoruz. Sokaklara bombalar dosenirken onlara el sallayanlarida. Utanman yoksa daha da sayabilirim . Istersen sayayım ?

Dogrudur bunlardan baska milli bir iktidar basa gelirse ekonomik olarak bunlardan kotu olacaklar. Cunku o milli iktidara amerikan uşagı suudiler milyar dolar ortülu destek vermez ve krizlerini örtbas etmezler. Aksine kriz cikarmak icin elinden geleni yapip o milli hukumeti yikmak isterler. Tipki erbakana ve ecevite yaptiklari gibi. Bunu kabul ediyorum ama burda bi tercih yapmaliyiz. Ya uşaklari olucaz herseylerine eyvallah edip bize martı gibi simit atmalarina okey diyecez yada onurlu bir açlık yaşıyacaz. Bu onurlu açligin ve bu hesabin yumurta dayanana kadar bu milletin işine gelecegini ve kabul edeceklerini sanmam. Ettigi zaman da bir Mustafa Kemal gerekirmi , gerekirse Allah tekrar yuzumuze guler lutfedermi bilemeyiz. Zira lutfetmedigi arap ulkelerinin hali ortada

Şu chp kafasınıda anlamak zor.
Kendi partisinin başına Başkan yapmadıkları birini.
ÜLKEMİN Başına Cumhurbaşkanı yapmak istiyorlar.:)
Yok muydu başka birisi yahu.?

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
@mustang41

Yukarda nedenini açikladim . Tatmin olmadiysan söyliyim de bi dahakine senin soyledigin adayi secsinler paşam kusura bakma

Bi sakalli vardı başbakan davutoglunu peygamber secti işaret etti diyordu. En azindan chp peygamberin sectigi basbakani gorevinden alip peygamberle zıt düşmedi paşam ya :) hakkaten nerde o sakallilar. Ulan bizim rüya yalanmiş binaliymis de ben davutogluna benzettim mi der acaba sorsan. Bence der

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
@Afyon35 müdürün kendi açtığı konuda (dolar euro mevzusu) çatır çutur siyaset yapıyordunuz. Burada neden karşısınız?

@Afyon35 ayrıca yukarıda da söyledim de cevap alamadım. Rahatsız olduğunuz bir konudaki mesajları neden like lıyorsunuz?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri