Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Muhteşem Doğum Günü Hediyesi Sonunda Geldi.

Hayırlı olsun. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim. En şık görünen yelerinden birisi de karbon sele borusunun ortasındaki cam olan bölüm. Bisikleti ben çok beğendim. :)

Scudo
@MertAG
Tesekkürler mert bende seni cok seviyorum. Seni de insallah bir gün böyle sevindiririz.:koptum::koptum:

@alpergoren
Tabiki alper kardesim nezaman istersen tanisa biliriz. Benim icin hic bir sorun yok.:)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Murat Cömez

Eyvallah abi sen benim bir bardak çayımı iç beni yeterince sevindirmiş olursun zaten...

• Beğen
@Yusuf Ziya Aktaş
Tesekkur ederim yusuf bey:)

Hayırlı olsun çok güzel duruyor.

• Beğen
Tepkiler: muhiddin
Hayirli olsunda kim kime ne hediye etmis ben anlamadim eheh :D hayirli ugurlu olsun. @Murat Cömez bu yine yapti yapacagini :D

Ha muratttttttt siissssss insan bi actigim konuya gelir ,hayirli olsun der ne bilim kazasiz surusler diler bi alaman cukulatasi getirir " nah gardassss beraber yiyek " der yok arkadas ses yok :D :D
Apgereyte son verdim; ben merida matts scandiumu sevdim

• Beğen
Tepkiler: Yusuf Ziya Aktaş
Öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız sürersin inşallah..

Yanlız Murat Çömez abimle bi biz samimi olamadik gitti :D

• Beğen
@SerkanH teşekkur ederım serkan abım.:)yakından görmek nasıp olmadı ama bır gun zongundaga gelip turlıcaz ınsaallah.

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Ağustos ayından Almanya'dan BMC yol/yarış bisikletimi getirmeyi düşünüyorum (hatta getirmem şart). Gelen kutunun ölçülerini hatırlama imkanınız var mı? 51 kadro benim bisikletim de kurulu halde tek parça getirmeyi kabul etmiyor uçak firması, mecburen kolilemek gerekecek.

@gokhantig

Merhaba. Murat abi yarın sizi konu ile ilgili bilgilendirecekmiş. Koli ebatlarını size söyler. :)

@M.Ozkul
Eyvallah m.ozkul bey:)sagolun

@cem helimli
Tesekkur ederim cem bey:)

Hayırlı olsun abimm :). Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.

cidden ben almış gibi oldum okurken :) hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız pedallamak nasip olur inşallah

Kazasız belasız kullanmak dileğiyle Murat abiyede bu iyiliğinden dolayı sevgiler saygılar =)

@SerkanH

@Murat Cömez 01-09 selam eder gözlerinizden öperim.☺

Geri