Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Murat B.

mehmetsunu

Kaldato ile sohbeti kestim.
Tepki
13.140
Başlangıç
2010—11
Bisiklet
Cube
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Baktım kendisi için şimdiye kadar bir başlık açılmış mı diye göremedim. Bence büyük eksiklik. Murat B. mütevazi kişiliğiyle, yardımseverliğiyle, olağanüstü donanımı ve bunu forum üyelerine kompleksiz aktarımıyla her türlü övgüyü hak ediyor. Kendisine büyük bir saygı duyuyorum. Umarım kendisini küstürmez ve forumdan uzaklaştırmayız. İyi ki varsın Murat B.

Scudo
@Murat B. All rounder kişiliktir. Her konuda bilgi sahibi kültürlü, tutarlı, rasyonel birisidir. Sözü her zaman dinlenir.Üstadtır.
Bisiklet romantizminin son temsilcilerindendir.
Sayarız, severiz.

@Murat B. hocamız ile ilgili ikinci başlık bu. Daha önce " Forum üyesi Murat B. kaza geçirmiş " bu başlık açılmıştı. Çok şükür o kötü dönemi atlattı ve aramızda. Forumda bir çok konuda paylaşım ve mesajlarını okudum. Bisiklet hakkında engin birikim ve deneyimlere sahip bir kişilik. Hukuksal ve sosyal alanda nokta atışı bilgileri biz forumdaşlara hiç erinmeden aktaran bir yetenek. Kendisini birçok alanda yetiştirmiş. Entellektüel olmasının yanında mütevazi bir kişiliğe sahip insan. Bugüne kadar foruma olan tüm katkılarından dolayı kendisine teşekkürü borç bilirim. Sağolsun, varolsun. 😍

@mehmetsunu Abi sanada teşekkür ederim. Ara sıra adam delirtecek triplere girsen dahi , böyle güzel başlıklardanda geri kalmıyorsun. Sağolasın.:):harika:

Iyi bir başlık olmuş.

Kendi adıma sayın @Murat B. bir konuya yazmış ise bu işin doğrusu neymiş diye dikkatle ve keyifle okuyorum.

Bisiklet forumun google amcası, bilgi deposu...

Iyi ki varsınız, paylaşımlarınız için bu vesile ile teşekkürler.

Konuya katılmakla beraber ADAMIN alçakgönüllülüğüne, kişisel görseline dikkat çekerim.
Sanat yorumcusu değilim ama üç tekerli bisiklet üstünde "bisiklet işte" der gibi bir havası var, bence.😅

Sanat yorumcusu değilim ama üç tekerli bisiklet üstünde "bisiklet işte" der gibi bir havası var, bence.😅
Ovvv Hacı Cavcavım nerelerdesin. Biz de senden unicycle üzerinde Salvador Dali ekolünden sürrealist bir sanat çalışması bekliyoruz.

Ben de kendi adıma teşekkürlerimi bir borç bilerek kendilerine takdim ediyorum. @Murat B. Murat Bey e mesaj yazarken nedense bu şekilde bir dil kullanma ihtiyacı duyuyorum. Eski İstanbul beyefendileri gibi bir kişilik kendileri. Mesleğini merak edenlerdenim açıkçası. Hem Avukat hem de Mühendis olmasından şüpheleniyorum. Bu aralar yoğunlukla koşuya merak sarması bizi bırakacak diye beni korkutuyor açıkçası Strava da görür görmez basıyorum Kudos u ki bizi unutmasın.😀😀

Son düzenleme:
Ben de kendi adıma teşekkürlerimi bir borç bilerek kendilerine takdim ediyorum. @Murat B. Murat Bey e mesaj yazarken nedense bu şekilde bir dil kullanma ihtiyacı duyuyorum. Eski İstanbul beyefendileri gibi bir kişilik kendileri. Mesleğini merak edenlerdenim açıkçası. Hem Avukat hem de Mühendis olmasından şüpheleniyorum. Bu aralar yoğunlukla koşuya merak sarması bizi bırakacak diye beni korkutuyor açıkçası Strava da görür görmez basıyorum Kudos u ki bizi unutmasın.😀😀
Avukat değilim, mühendislik diplomam var. Koşular da 7 Kasım'da bitecek bu arada...

Benim aklım hakkında bildiklerimizden ziyade bilmediklerimizde, misal yıllardır hastası olduğum profil fotosunun hikayesi ve artık o foto ile güncel hali arısındaki farklar. Sevgiler, saygılar..

Kendisinden çok şey öğrendim, öğrenmeye de devam ediyorum. Özellikle bazı bilgileri internetin altını üstüne getirsek de bulamıyoruz ya da anlamıyoruz, Murat abi hızır ansiklopedisi gibi yetişiyor valla. Sağlığı ve mutluluğu daim olsun.

Benim aklım hakkında bildiklerimizden ziyade bilmediklerimizde, misal yıllardır hastası olduğum profil fotosunun hikayesi ve artık o foto ile güncel hali arısındaki farklar. Sevgiler, saygılar..
Profil fotosu 2000'li yılların başından. Hikayesi de şöyle: Bisikletin sahibi (o zaman çocuktu, bu sene üniversite bitirdi) "bu bisiklet artık bana küçük geliyor, yenisini alın" diyormuş. Ben de "nasıl küçük geliyor, şahane bisiklet, bana bile olur" dedim ve üç tekerlekli bisiklete binip 5-10 metre sürdüm. Bisikletin bana çok yakıştığını farkeden babam da fotoğrafımı çekti.

Geçen süre içinde yaşımı neredeyse ikiye katlamış olmama rağmen fazla değişmediğimi düşünüyorum umuyorum. Saçım epey azaldı ama hala iki kolum iki bacağım var en azından...

Her mesajını bir kelime bile atlamadan sonuna kadar okuduğum değerli bir abim. Uzun yıllardır forumda tanışmamıza rağmen bir türlü bisiklet süremedik, önümüzdeki sezon sürelim abi...

Lastikler hakkında bilgisinin üst seviyede olduğunu düşünüyorum.Bu arada @Murat B. soğuk asfalt için akıcı ve sağlam bir lastik önerseniz çok iyi olur😊😉

Profil fotosu 2000'li yılların başından. Hikayesi de şöyle: Bisikletin sahibi (o zaman çocuktu, bu sene üniversite bitirdi) "bu bisiklet artık bana küçük geliyor, yenisini alın" diyormuş. Ben de "nasıl küçük geliyor, şahane bisiklet, bana bile olur" dedim ve üç tekerlekli bisiklete binip 5-10 metre sürdüm. Bisikletin bana çok yakıştığını farkeden babam da fotoğrafımı çekti.

Geçen süre içinde yaşımı neredeyse ikiye katlamış olmama rağmen fazla değişmediğimi düşünüyorum umuyorum. Saçım epey azaldı ama hala iki kolum iki bacağım var en azından...
Murat kaç yaşındasın? Birde güncel bir foto bekliyoruz senden.

Geri