Scudo Sports

Murat Çömez Kalp Krizi geçirmiştir.

Scudo
İnşallah en kısa sürede eski sağlığına kavuşur ve tekrar aramıza katılır seni seviyoruz @Murat Cömez abi 🤗🤗 Çok geçmiş olsun. 😖😖

Gecmis olsun, acil şifalar!

Korkutmayın sevdiklerinizi ve sevenlerinizi. saglikli ve uzun bir yasam surmenizi diliyoruz...

Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin. Herhangi bir gelişme var mı?

Murat Çömez kardeşim, yediğine içtiğine az dikkat edecek bundan sonra o kadar. Allah acil şifa versin.

Bir kalp doktoruna danışarak, 35 yaş üstü herkesi kan sulandırıcı kullanmak konusunda yönlendirmek isterim. Ben sentetik ilaç içmek istemiyorum diyen arkadaşlara da her akşam 1 limonu sıkıp, içine azıcık tuz ekleyip, doğal maden suyu ekleyip içmelerini öneririm. Bu dediğim formülü sahil kasabalarında churchill çörçil diye satıyorlar. İşte ondan.
Herkese sevdikleri ile birlikte sağlıklı günler dilerim.
Hastalara acil şifalar dilerim.

Geçmiş olsun.Allah şifalar versin.
Ben de gece acayip çarpıntıyla uyandım.Sanki koşuyormuşum gibi.Baş dönmesi olmadı.Tansiyon İlacımı artık akşam içiyorum.İki gün aspirin kullandım.Mide,bağırsaklar zayıf fazla kullanamıyorum.Kan tahlilinde LYM yüksek 3 ayda bir kan veriyorum.
Fazla zorlamadan dünde 15-20 km sürüşüm var.Fazlası zarar.Forum sakinleri kendilerine dikkat etsinler.Selamlar,saygılar..

Geri