Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mutlu bir bisikletçi olmak için ipuçları

Scudo
paylaşımın için çok sağol..
Bisikletin üzerindeyken kendimi mutlu hissediyorum ya, bu yetiyor bana..
Kızgın olduğumda gücümün yettiğince çeviryorum pedalları..
Keyifliyken de ebleklik yapıp etrafı izliyorum...
Ruh halimi paylaşıyorum bisikletimle..

paylasımlar cok guzel tsk ederım ılke edınılecek bazı seyler bulunbılıyor

Okurken nerede yanlış yaptıgınızı bulabiliyorusunuz cok pozitif bir yazı olmus :)
emegine saglık Tayfur

Bu gün bu yazıyı arama motorundan arayıp bulup tekrar okudum.
Düzenli aralıklarla okunması gerekli bir yazı.

Emeği geçenlere teşekkürler.

@Mesut Girgiç

Mesut abi senin sayende bu yazıyı okudum ve böylece hayatıma yeni mutluluklar katacağım kesin.kafamda yazılanları canlandırdım ve çok çok güzel bir bisiklet reklamı gibi oldu:) çeviren arkadaşa bu yazıyı bize taşıdığı, sana da bu yazıyı hatırlattığın için teşekkür ederim:)

yazı ve paylaşım için teşekkürler

ben şimdi hiç mutlu olamıyorum başıma bütün belalar geldi 1gün içinde ayaklı pompayla tekerleği şişirecem popma bozuldu sonra kilometere kafayı yedi aldım kilometreyi fırlattım çimenlerin üstüne SONRA aldım taktım düzelmedi korna takacam TORNAVİDAYLA YOL KENARINDA TAKMAYI ÇALIŞIYORUM KORNAYI. HAY KORNANINDA HAY BİSİKLETİN DE DEDİM ALDIM KORNAYI YOLU ÜSTÜNE ATTIM .ALDIM TORNAVİDAYI YOLUN ÜSTÜNE ORDANDA ARABA GEÇİYOR MU ARABANIN CAMINA TAK DİYE GELDİ BİRAZ ÇATLADI ADAM İNDİ :::::::d :mad: ADAM KIZMIŞ İNMEDEN ÖNCE KAPIYI AÇARKEN KAÇTIM HEMEN:d UYUZ EDİYOR BÖYLE ŞEYLER

• Beğen
Tepkiler: boritz
Bİlgİler İÇİn TeŞekkÜr

* Gerilerden sizi yakalamaya çalışan bir bisikletçi görürseniz yakalamasına müsaade edin. Eğlenmek, hızlı gitmekten önemlidir.

katılıorumm:rolleyes: , ayıp oluo yaaaa artık , müsade edin birasss :D

abi güzel tavsiyeler ama abartı biraz! benm felsefeme aykırı,benm tarzm bisikleti ezeceksin onu zorluyacaksın o sana itaat etmek zorunda,sen onun sahibisin önünde bisikletli mi gördün bas basa bildiğine işte eğlence orda başlar..tura mı katıldın geçtiğin adamı aşağla hırs yapsın bu ona iyiliktir daha bi azimle asılır,bisikletine daha iyi bakar..unutmayın bisiklet köpek gibidirr..uyuz alıştırırsan saldırması gereken yerde kuyruk kısar..bence bisiklet senin maximum zorlamana katlanabiliosa bisiklettir katlanamıosa katlandır..sen onun istediğini ver o senin istediğini versin!! işte adalet!!!

teşekürler uyulması gereken kurallar olarak değerlendirmeliyiz

En başta çevrene Saygılı olucaksın:)..

Çok güzel bir yazı teşekkürler.
Yalnızca alttaki maddeye muhalefet şerhi düşüyorum::)

"- Kafanıza iyi uyan bulabildiğiniz en ucuz kaskı alın."

Geri