Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Müzikle İlgilenenler

Vural UZUN

Forum Demirbaşı
Tepki
844
Arkadaşlar selam. Aramızda müzikle ilgilenenler, müzik yapanlar vb var mı acaba? ben bir grup kurmak istiyorum, ne bileyim bateri, gitar, vokal ve bir iki yan enstrumandan daha oluşan bir grup kurup bir studyoda demolar yapıp bir yerlere canlı performans yapılabilir. Var mı böyle şeylerle ilgilenen?

Scudo
ben de gitaristim, elektro ve klasik / akustik gitar çalıyorum. ama öncelikle ne tarz müzik yapmak istiyorsunuz onu bilmek lazım. sizin çaldığınız herhangi bi enstruman var mı ? vokal mi yapacaksınız vs..

• Beğen
Tepkiler: Vural UZUN
@Speedy Gonzales

Selam. Böyle bir grup oluşumu yapılabilirse ben vokal olarak katılabileceğim. Şan dersleri aldım ve konservatuar sınavlarına hazırlanmıştım. Enstruman olarak klasik gitar ve piyano çalıyorum, ders vb de aldım ancak orta seviyede çalabiliyorum. Müzik türü Türkçe ve yabancı pop, slow, Türkçe ve yabancı rock olabilir...

• Beğen
Tepkiler: çirkin
2-3 yıldır bas gitar calıyorum okul grubumuz var
kasdava katıldık ufak birde ödülümüz var genel olarak rock ağırlıklı çalıyoruz ancak benim levent yüksel in tarzındaki şarkılar daha houma gidiyor.
bosonova.. latin yürüyüşlerini ok seviyorum ama sıkı da rock yaparım hani:D:D:D

istanbulda kurulacaksa olmak isterim bu grupta
ancak yas 16 söyliyim.:D

@Vural UZUN

gitarist olarak katılabilirim. uzun süredir (1,5 yıl) bir grupta çalmıyorum ama performansımda pek düşme olduğunu sanmıyorum. eğer ilgilenirseniz msn üzerinden de görüşebiliriz.

msn adresim : imaginary_blood@hotmail.com

@gvenc_mtb

olay ciddiye alındığı ve gereken önem gösterildiğinde yaşın problem olmayacağını sanıyorum. :)

• Beğen
@Speedy Gonzales

Aslında güzel bir grup kurulabilir. Gitar, vokal bir de bateri olursa. Ben bir iki kez stüdyoya girdim ancak gruplar beraber birşeyler yapacak yetenek ve disiplinde değildi. Demo kaydedip ilerletebiliriz isterseniz.

@gvenc_mtb

Parçalar Levent Yüksel'in, Kıraç'ın Barış Akarsu'nun ya da Cem Karaca'nın söylediği şekilde türkçe rock olabilir. Örneğin tamirci çırağı...Bunun dışında Türkçe ya da yabancı pop ne bileyim mesela no doubt'ın dont speak, sezen aksu parçaları, hotel california gibi klasikler vb...

@TOYGAR YONTGAN

Vay Toygar abim sen de mi müzikle ilgileniyorsun? Bilseydim dün konuşurduk İzmit'te:( Hay allah, artık bi dahaki turda detayını da konuşuruz.

@Speedy Gonzales

hani dedim sizler büyüksünüz acaba sizi sıkarmıyım..=)
sonuçta baya yaş farkı var ciddiye alınmam gibi geldi=)

basıma geldi cunku:D:D

Arkadaşlar
Şu an bir gitarist, bir 2. gitar bir de baterist bulmuş durumdayız. Speedy gonzales ve gvenc_mtb arkadaşlar.. Baterist arkadaş dışarıdan. Ben de vokal olarak katılacağım. Bunun dışında gitarıma, davuluma, sesime güvenirim diyen arkadaşlar var mı? grubu oluşturacağım.

• Beğen
Tepkiler: çirkin
Sado ya sorsana o da müzikle ilgileniyodu hem çalıyo hem söylüyodu. Bildiim kadarıyla.

• Beğen
@mahir aslan

Mahir selam,
Bir grup kurduğumuzda böyle bir oluşumda yer almak ister misin peki?

Geri