Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Müzisyenler Kulübü

Arkadaşlar çektiğiniz şarkılara, videolara montaj falan yapmak için 3-5 gündür araştırma yapıyordum Lightworks gibi bir program var baya bir şeyler yapılabiliyor. Ücretsiz.

Sizin bildiğiniz başka ücretsiz yazılımlar var mı. (Movie Maker haricinde).

Yaptığım videoların aralarına resimler atıp o resimlere efekt falan ekleyebileceğimiz. Gerçi Lightworks'de yapıyor bir çoğunu ama biraz karışık ve PRO ücretli olan butonlar efektleri var kitlenip kalıyorsun bazı noktalarda.

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Scudo
Ben elekteo gitaristim gibson les paul ve prs custom 24 gitarlarim var ve 9 yildir gitar caliyorum

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yamaha dtxplorer digital baterimi almak isteyen olursa haber versin, soz parayi bisiklete harcayacagim ;)

• Beğen
Tepkiler: alper 76
Geçenlede Erçin abinin dükkanında BTB'leri denerkene... Çalımda hatalar mevcuttur :)

• Beğen
Tepkiler: Eroseros
Merhabalar. Tüm müzik ile ilgilenen arkadaşlara selamlar saygılar. Forumda şarkı sözü yazarı ve besteci var mı merak ettim ?

Herkese selamlar.Klavyeciyim,genelde turistik bölgelerde çalıyor(d)um.Malum bu sene turizm krizi yaşandı.Bu sayede bisiklete eğilmiş oldum bu yaz :) Bardağın dolu tarafı yani.
Ekipmanlar : Nord Electro 3,Yamaha MOX6,Korg Microstation,Ipad 4
Genelde Pop-Rock,Oldies,Rock'n Roll vs çalıyorum.Dinlemekten keyif aldığım müzikler ise Progresif Rock ağırlıklı olmak üzere New-Age,Klasik-Barok,Etnik ve Latin Jazz,Blues,World music.
Herkese iyi pedallamalar ;)

Dosyalar

• IMG_0078.JPG
    IMG_0078.JPG
    99,1 KB · Okunma: 17
  • IMG_0237.JPG
    IMG_0237.JPG
    117,4 KB · Okunma: 17
  • IMG_0778.JPG
    IMG_0778.JPG
    146,5 KB · Okunma: 17
Selam müzik dostları, forumda daha yeni gördüm burayı ve çok sevindim müzisyen biri olarak...
Oldukça cover ve çalışmalar yapan biri olarak "Ray Charles (Hit The Road Jack)" parçasını bir de bu şekilde dinlemenizi isterim :)
Var ol müzik var ol bisiklet :)

"
"

Merhabalar, Antalya'da ikamet ediyorum. Kanun ve gitar çalmaktayım... Aynı zamanda Türk Sanat Müziği ile ilgileniyorum.. Müzikle kalın..

• Beğen
Tepkiler: birolb
@birolb Ben yazıyorum hocam, söylemeye de çalışıyorum . Buyurun ;

• Beğen
Tepkiler: birolb
@Minor Swing dinlemekten zevk aldığımız müzik aşağı yukarı aynı. Bu şarkıda benden olsun tüm müzik dinlemeyi ve müzik ile uğraşmaya sevenlere.

@hakanemrez
Şahane bir yorum. Ayakta alkışı hakediyor.

Sizin gibi dünya çapında bir müzisyeni aramızda görmek onur verici.

@vela2016 sanattan anlayan yanınız ve söylemleriniz için teşekkür ederim..

Müzisyenliğin ekipman olarak da bisiklete katkısı var.Sahnede klavyelerimi koyduğum stand aynı zamanda tamir/bakım standı olarak da hizmet veriyor :)

Dosyalar

• IMG_1220.JPG
    IMG_1220.JPG
    110,6 KB · Okunma: 21
  • IMG_1222.JPG
    IMG_1222.JPG
    103,3 KB · Okunma: 23
@hakanemrez
Hakan abicim eline koluna sağlık. Sizinle forumda denk geleceğimizi hiç düşünmezdim. Ben de bas gitar ve perdesiz bas çalmaya çalışıyorum. Bas gitarı biraz çalıyor gibiyim ama perdesiz bas çok farklı bir dünya. Bas gitarın bütün fiziksel zorlukları üstüne bir de o kalın tellerde entonasyon tutturma meselesi zorluyor. Sizden öğreneceğim çok şey var.

Bu arada TRT'deki loop videonuzu da izledim. Ud' ile loop yapılacağı hiç aklıma gelmemişti, çünkü hiç yapanı görmemiştim. Siz yapmışsınız ve gayet lezzetli olmuş. Ellerinize sağlık tekrardan, saygılarımı sunuyorum...

• Beğen
Tepkiler: hakanemrez
Selam tüm bisiklet ve müzik dostlarına..:)

Ben de amatör bağlama çalıyorum ve sadece kendim takılıyorum.
topluluk önünde bir iki istisna dışında pek çalmadım.
Amaç da stres atmak ve keyif almak zaten.:)

(link)

@uguryilmaz144 Teşekkür ederim. Perdesiz bas gitarı ben konservatuvar yıllarında çalmştım. Bass gitarın çok iyi tesviye olmuş olması gerek ya da sıfır alırken biraz kaliteli bişey almak gerek. Yoksa sırf azap olur. Çok da keyiflidir perdesiz bas gitar :)
Ud ile loop yaptım ama gel gör ki TRT ye bunu yaptırana kadar oldukça dil döktük. O zaman benim godin multioud daha gelmemişti Kanada' dan. O an Godin olsaydı daha iyi sonuç alabilirdik. :)

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
Geri