Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Nakamura markası ile ilgili

timsah83

Üye
Kayıt
12 Temmuz 2016
Mesaj
9
Tepki
23
Yaş
41
Şehir
istanbul
İsim
ufuk
Bisiklet
Sedona
Arkadaşlar merhaba;
İntersport firması nakamura marka bisiklet satıyor.
özellikle bu katlanır bisiklet pek bi hoşuma gitti. sizce alınır mı? yoksa diğer alternatifleri değerlendirmek mi gerekir.
(link)
Teşekkürler.
 
Scudo
Çelik kadrolu katlanır bisiklet. Yakından gördüm, hiç tutmadım. Yerli firmalara bakmak daha mantıklı gibi. Diğer bisikletleri de çok kötüydü bu arada :)
 
@timsah83 servisini kim veriyormus intersporttan alinan bisikletlerin?
 
o konuda bilgi vermiyorlar. sadece gövdeye 2 yıl garanti veriyorlarmış.
 
Japon intibası vermeye çalışan ama çin kökenli olduğunu tahmin ettiğim. Yabancı forumlarda uzak durulması gereken diye bahsedilen marka. Kökeni bilinmiyor sanki gizli bilgi. Intersport avrupa tarafından satılıyor. Fransa intersport sitesinden ve fransız bisiklet forumlarından bilgi almak mümkünmüş.
 
  • Beğen
Tepkiler: ARON
@timsah83
Farklı marka ve modellerde katlanır bisikletler kullanmış biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum. Kadro ve özellikle gidon kısmının katlanması çok çok eski sistem. Ayrıca çelik kadro. Hantal ve ağır bir bisiklet intibası veriyor. 999 buna verene kadar şu an 1100 tl gibi fiyatlara sıfır Tern Link B7 alıp yıllarca keyifle kullanıp satmak istediğinizde de rahatça elden çıkartabilirsiniz. Katlanır alacaksanız kesinlikle Tern ve Dahon dan şaşmayın.
 
  • Beğen
Tepkiler: timsah83
Markaya Japonca isim koymuşlar satmak için ama bisikletleri hiç ama hiç kaliteli değil. Ayrıca saçma sapan fiyatları var, alınmaz net.
 
Nakamura denilince aklıma gelen

105a6cb1-cb71-441d-af56-e718e9f3b0bf.jpg
 
Geri