Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Nargile

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
bence bu konu farklı bır konu yanı forumda konusulması gerekmeyen onemsızlıgınden deıl bır sonuca cıkılmayacaından dıyorum konuyu acan arkadasımız gayet normal bırsey yapmıs sonucta nargıleye ole kotu gozle bakamayız cunku turkıyenın cok buyuk bır kısmı sıgara ıcıyor aynı seyı onlara da mı yapacaız kısacası zevkler ve renkler tartısılmaz hayat herkesın kımsede burdan nargıleyı gorup guzel bırsey sanmaz ama ıgrenmezde

benım dusuncem herseyı denemek uzerıne nargılede ıctım 3 4 kere ama hosuma gıtmedı sıgara da ıctım o da hosuma gıtmedı bır amacı gelmedı ama alkol alıyorum......
bu konuda bence pek kafa yorulmaması gereken bır konu bos werın herkes bılıo yaraları zararları ıcen ıcer deneyen dener herseye saygı derım ....

burası bisiklet forumu tepki alması çok doğal ve yaş ortalaması biraz düşük bu tepkileri normal karşılıyorum.... önemli olan gerçekleri öğrenmek....bora_jb uyuşturucan kastın nedir bilmiyorum türlü türlüsü var ama sonuçta sigara ve nargileyle karşılaştırma şakası olmayan şeyler onlar ;)

merhabalar,
tütün alişkanlıklarının hepsinin zararli oldugu kesin.
fakat sigarayı bırakmak gibi zor bir işi başaran birinin
nargileyi hiç içmemesi gerekir diye dusunuyorum..
ama bu sadece ozlem ise ayrı tabi!

Herşeyi insan kendisi karar veriyor aslında.
Sigara da denedim nargile de. İkisinde de insan içtiğinde ben bunu neden içiyorum? Benim bundan beklentim ne? Bunun benim hayatında ne gibi önemi var? Bana ne kazandırır?
Bu soruları cevapladı mı insan aslında doğruya ulaşıyor.;)
Benim çevremdeki arkadaşlarımın %90 nı sigara içiyor ama ben içmiyorum
Yani olay insanın kendisinde bitiyor.
Yukardaki yazılarda da dendiği gibi sonuçta dünyadaki çeşitli şeyleri denemek gerektiğine inanıyorum.
Deneyin ama bağımlı olmayın!

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Özkara
Bende sigara içmiyorum nargile içiyorum bence süperbir icat elektirikten daha güzel ben nargileyle ölcem:D

yukarıda çok yanlış birşey yazılmış... güvenli ortam yaratılırsa uyuşturucu da deneyebilirim denilmiş.bu inanılmaz saçma bir deneyim olur.uyuşturucu sigara yada nargile gibi değildir insanda ne gibi bir tepki wereceği önceden bilinemez. 2-3 sene önce bornovada tek haptan ölen üniversite öğrencisi oldu.bakın tek hap diyorum, sadece denemek için içilmiş tek hap.sigarayı denersiniz nargileyi denersiniz kumarı denersiniz bütün kötü alışkanlıkları deneyebilirsiniz ama uyuşturucuya bulaştınızmı paçayı kurtaramama ihtimali çok çok çok yüksek...:Skull-175

forum modlarımız nıcın kapatmıyor bu konuyu hala anlamıyorum burada kotu alıskanlıklardan ıyıdır soyledır boyledır dıye bahsedılıyor gercekten yazık nargıleyle basladık sıgarra dedık druglar gırdı burası bısıklet forum du hanı arkadslar keyıf mı almak ıstıyorsunuz o zaman saglıklı seylerden bahsedelım forumda 9 10 yaslarında cocuklar dolasıyor kotu ornek oluyorsunuz

bora_jb mesajının bazı bölümlerini editledim, düşüncelerin ve yazdıkların forum ortamı icin hiçte hoş değil...

sevgili burgazz konu forum kuralları dışına cıktığı anda, müdahale edileceğine veya kaldırılıcağına emin olabilirsiniz.
sevgiler.

@burgazz

bilmem farkındamısın ama ban gelen tepkiler doğrultusunda ben zararlarıyla ilgili bir sayfaya yakın bişiler yazdım neden orda yazılanlar doğrultusunda bir şeyler eklemiyorsunda konuya ters bi açıdan yaklaşıyosun anlamış deilim ewt bu ssatten sonra bu konunu kilitlenmesi allahın emri ama yaklaşım şeklin hiçde hoş deil bu konun hakimiyetini deiştirmek herkezin elinde madem çocuklar var neden çocuklara örnek alıcağı şeylerden bağsetmiyorsun şöle zararlı böle zaralı diye dikkat edersen ben düşüncelerinizi alabilirmiyim dedim madem çocukları düşünüyosun onlar için bir konu aç bizde oraya yazlım

@muratevgin

sevgili murat evgin ütfen bu konuyu kilitle böle olacahını hiç tahmin etmezdim çok özür dilerim bi dağada kolay kolay bi başlık atacahımı sanmıyorum saygılarımla

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri